Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt diferențele dintre hrana spirituală și dieta obișnuită (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt diferențele dintre hrana spirituală și dieta obișnuită (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, alături de invitații săi Ioana și Adrian Cacofeanu, despre legătura dintre emoții și stilul de viață, despre intersecțiile energetice din jurul nostru și despre diferențele dintre hrana spirituală și dieta obișnuită.

”Dacă nu am avut o dietă bună, nu am dormit bine, am avut o perioadă mai grea, este foarte important să știm cum să ne recuperăm, astfel încât să nu cădem în boală. Este esențial să avem în vedere o cunoaștere a anumitor elemente. De exemplu, primăvara este important să mâncăm lucruri verzi, adică spanac, pătrunjel, tot felul de mixuri care drenează limfa și ne pregătesc pentru intrarea în vară. Vara, căldura va îngreuna și mai mult corpul, va agresa și mai mult metabolismul nostru. Atunci, această perioadă, care este o perioadă de pregătire în vedere detoxifierii este esențială.

De asemenea, eu sunt o mare iubitoare de condimente. Știind să folosești anumite condimente în anumite contexte, tu, practic, devii un medic”, a explicat Ioana Cacofeanu.

Ediție specială ”360 de grade”: Care sunt diferențele dintre hrana spirituală și dieta obișnuită

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)