Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, alături de Ingrid Baciu și Marian Golea: „Toate obiectele consumă ceea ce există în jur, energie, dau-primesc. E un schimb în permanență” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, alături de Ingrid Baciu și Marian Golea: „Toate obiectele consumă ceea ce există în jur, energie, dau-primesc. E un schimb în permanență” (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit, în ediția specială de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, despre influența obiectelor la nivel energetic, alături de invitații săi Marian Golea și Ingrid Baciu, care a explicat că „toate obiectele consumă ceea ce există în jur, energie, dau-primesc, e un schimb în permanență”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Discuția a pornit de la o întrebare referitoare la un cuplu în care unul dintre parteneri depozitează în casă tot felul de dispozitive electronice în diverse locuri. Blochează ele energia sau nu? Da, a fost răspunsul Alinei Bădic.

„Orice ai depozita… sunt case unde chiar preotul, intrând, îi spune omului, sunt prea multe icoane, mai dați jos! Trebuie oamenii să înțeleagă ceva. Lemnul, pentru a rămâne într-o stare de sănătate, într-o stare de existență pur și simplu, și a nu se autodistruge, a nu se usca, a nu fi mâncat de carii, el consumă oxigen. Toate obiectele consumă ceea ce există în jur, energie, dau-primesc, e un schimb în permanență. Atenție cu cine și ce schimbăm energie! Cu ce evenimente, alți oameni, alte ființe, obiecte – atenție ce dăm, atenție ce primim! Tot ceea ce există are o viață, prin sine însuși, are o energie dominantă, o semnătură personală, o identitate și prin acea identitate pleacă către tot ce înseamnă universul înconjurător. Copacii au păreri, florile au păreri”, a adăugat și Ingrid Baciu.

La rândul său, Marian Golea a precizat că nu este indicat să îți transformi locul de odihnă într-un loc de muncă.

„Ideea este în felul următor. Omul își aduce acasă de muncă, își aduce ceea ce muncește acasă și a transformat locul lui de odihnă într-un loc de muncă. Niciodată să nu faceți asta. Al doilea lucru este pentru cei care vor să își transforme casele, apartamentele sau ce au în ateliere – ba că fac masaje înăuntru, ba că fac terapii… Nu fac altceva decât să aducă munca în mediul lor de odihnă, ceea ce e foarte rău”, a spus Marian Golea.