Ediție specială 360 de grade cu Alina Badic: Câte tipuri de karmă putem avea și cum să devenim conștienți de consecințele faptelor noastre (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade cu Alina Badic: Câte tipuri de karmă putem avea și cum să devenim conștienți de consecințele faptelor noastre (VIDEO)

Alina Bădic a discutat în ediția de sâmbătă a emisiunii „Ediție specială 360 de grade” despre tipurile de karma și cum putem deveni mai conștienți de faptul că fiecare acțiune produce un rezultat pe măsura într-un anumit moment din viitor.
Exista o serie de conexiuni contextuale prin care trecem pe Parcursul vieții care au 100% relevanță karmică dar cărora nu le dăm  importanța cuvenită. Ce guvernează acest proces? Putem cunoaște în timp util consecințele faptelor noastre? Legea morală a cauzei și efectului? Cum putem deveni mai conștienți de faptul că fiecare acțiune produce un rezultat pe măsura într-un anumit moment din viitor.
Cum putem practica disciplina spirituală îndelungată și cum ne ajuta acest lucru? De ce și în ce contexte revenim pe pământ, în ce scop și alături de cine?”, au fost întrebările principale pe care astrologul le-a adresat invitaților ei, Ingrid Baciu și Lucrețiu Tudoroiu.

În prima parte a vieții, oamenii trăiesc cu o karmă de sancțiune

„În esență aveam de-a face cu două tipuri de karma, că de neam, personală, de egregror, există doar de sancțiune și de recompensă. Nu ne interesează că se referă la o persoană sau un grup, ci ce forme ale beneficiații îmbracă ea. Sunt oameni care aparent nu fac totul în viață și au totul și oameni care fac totul şi nu au, aparent nimic. Până spre 35-40 de ani, marea majoritate a oamenilor intră în viață şi trăiesc pe karma de sancțiune. Pare că Dumnezeu ne-a dat greul la început, pentru că altfel nu am mai putut să le ducem. Când întâlnești același rezultat în mai multe evenimente, poți să îți dai seama de ce tip de karmă ai, evident, de sancțiune, dar dacă este pe carieră, pe viață personală, pe sănătate. Recompensa vine spre cam spre sfârșitul celui de-al șaselea ciclu de viață, când întâlnești mari prietenii,  iubiri, proiecte. Se întâmplă unde omul nu s-a înrăit și nu s-a încărcat cu ură”, a explicat Ingrid Baciu.

Karma de suferință poate fi depășită

Lucrețiu Tudoroiu crede că o karmă de suferință poate fi depășită prin urmarea vocației și a talentului cu care fiecare dintre noi este  înzestrat.

„Eu aș zice că în ceea ce privește lumea obișnuită, este un amestec de karmă pozitivă și negativă. Nu vedem oameni perfecți, desăvârșiți, nici sfinți care să trăiască în apartamentul de vis-a-vis. Noi venim cu o vocație personală pe care trebuie să îndeplinim. Refuzul de a o ducem, generează suferință pentru că nu facem ceea ce trebuie ca să ne împlinim destinul. Noi avem posibilitatea, chiar cu o karma nefericită să trecem la nivelul următor, să ajungem foarte sus, să ieșim din suferință”, a povestit Lucrețiu Tudoroiu.
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest