Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Cum recunoaștem falșii astrologi, care ne îndepărtează de cunoașterea aspectelor destinului

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Cum recunoaștem falșii astrologi, care ne îndepărtează de cunoașterea aspectelor destinului

Alina Badic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre teorii și contrateorii. Astrologul s-a adresat celor care își doresc să își cunoască parcursul spiritual, dar simt că, paradoxal, se îndepărtează de cunoașterea aspectelor destinului.

Împreună cu invitatul ei, Marian Golea, Alina Badic a vorbit despre pericolul reprezentat de falșii astrologi.

„Din păcate, astrologia este abordată puțin beletristic. Oamenii consideră că putem să ascutăm pe oricine. Oamenii vorbesc despre zodii, este ușor să iei anumite fraze si sa le pui într-un context, mai ales dacă ai și o carismă. Nu este suficient să vehiculezi niște fraze dacă nu știi cu adevărat ce se întâmplă pe cer. Astrologul trebuie să știe si puțin astronomie. Ca persoană care apelezi la astrolog, trebuie să fii puțin informat, altfel putem fi creduli și putem deveni victimele teoriilor conspirațiilor”,  a atras atenția Alina Badic.

Cum recunoaștem falșii astrologi?

Pentru a evita înșelăciunea, Marian Golea i-a sfătuit pe telespectatori să apeleze doar la astrologii care au o educație, reputație și experiență în domeniu.

„Au apărut to felul de oameni care fără sa aibă un fundament, o cunoaștere, o educație vin și critică, pentru că este mai ușor. Sunt exemple cu carul de oameni care dau sfaturi. Dacă nu ai o bază științifică, dacă nu ești un om care vrea să reprezinți ceva corect, poți să spui o minciună, dar tu ești cel care plătește„, a spus Marian Golea.

Urmăriți B1TV.ro și pe