Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Dacă vei continua să greșești după ce ai fost avertizat, vei fi mult mai penalizat de destin. Această perioadă ne obligă să fim mult mai fini (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Dacă vei continua să greșești după ce ai fost avertizat, vei fi mult mai penalizat de destin. Această perioadă ne obligă să fim mult mai fini (VIDEO)

Această perioadă este una foarte specială și ne obligă să fim mult mai fini și să observăm lucrurile cu mai multă acuratețe, a atras atenția Alina Bădic, sâmbătă seară, pe B1 TV în ediția specială a emisiunii „360 de grade. Invitații săi au fost Ingrid Baciu și Lucrețiu Tudoroiu – alături de care, tot sâmbătă, prezentase și horoscopul.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială 360 de grade. Alina Bădic: Această perioadă este una foarte specială

„Ceea ce trebuie noi să învățăm în această perioadă foarte specială – mie îmi place perioada aceasta – este faptul că tot timpul te îmbunătățești. De exemplu, dacă acum Ingrid îmi spune mie nu este bine să muncești duminica sau nu este bine să fii nemulțumit după ce ai avut o bucurie, (…) și eu aud ce îmi spune, dar nu aplic – sigur că da, vei fi mult mai penalizat decât ai fost înainte de a fi avertizat. Problema este că nu ni se spune când vine acea scadență. Nu ni se spune când poate să bată la ușă destinul… Problema este că noi, neștiind când se întâmplă să avem această întâlnire, vorba vine, cu destinul, cu echilibrul acesta karmic, cu ceea ce vine în viața noastră să ne corecteze, mergem așa, dar nu facem legătura. De exemplu, niciodată poate nu interpretăm un mesaj sau un sfat ca și când este un mesaj cu direcție către noi”, a spus Alina Bădic.

În multe momente lăsăm să treacă pe lângă noi semne care sunt menite să ne arate că greșim.

„Foarte interesantă este această perioadă, care ne obligă să fim mult mai fini, să observăm lucrurile cu mai multă acuratețe și să înțelegem că deja suntem într-o perioadă spirituală, în care nu numai spiritele superioare trebuie să fie atente la viața spirituală, ci cu toții trebuie să fim atenți. Fiecare secundă, de la banala enervare în trafic sau cotidiană din orice motiv, până la o veșnică stare de nemulțumire, invidie și alte lucruri, toate îți scad vibrația. Când îți scade vibrația, evident se lipesc bolile. Când se lipesc bolile, nu mai zicem ce urmează”, a mai spus Alina Bădic.

Ingrid Baciu consideră că toată lumea a intrat „pe minus” în această perioadă.

Știi de ce se întâmplă lucrul acesta și oamenii resimt așa? Nimeni n-a intrat în această perioadă, în această etapă, pe plus, toți au intrat pe minus. Au intrat fiind decompensați energetic într-un registru superior al energiei. În momentul în care tu ai traversat Canalul Mânecii și îți mai spune cineva `traversează și bazinul acela`, s-ar putea să te îneci într-un bazin de un metru și jumătate pentru că tu tocmai ai traversat Canalul Mânecii”, a explicat Ingrid Baciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)