Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre Karmă – Armă pozitivă și negativă. „E o epocă așa cum rar vom întâlni” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre Karmă - Armă pozitivă și negativă. „E o epocă așa cum rar vom întâlni” (VIDEO)

Alina Bădic a discutat, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre nuanțările Karmei. Invitații săi au fost Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz.

Ediție specială „360 de grade” – Despre Karmă

„Legea Karmei este o lege generală, universală, mai fundamentală decât legea gravitației. Legea Karmei și legea atracției elective sunt cele două mari legi care guvernează Universul”, a spus Eugen Mîrtz.

Acesta a făcut apoi o clasificare a Karmei.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

„Spre deosebire de restul ființelor de pe planetă, omul își creează ceea ce se numește Karmă sau Destin sau intră într-o lege a cauzalității suplimentară.

Unii nu înțeleg foarte exact ce înseamnă Karmă, această înlănțuire cauză – efect. Viața nu începe aici și nu se termină aici, ci este un ciclu, spiritul revine. Spiritul își schimbă hăinuța, trupul periodic, ciclic, la un moment la care a atins o masă critică, benefică sau nu, în existența fizică și se extrage, că a semnat cândva un contract și nu face de capul lui, e supervizat. Și merge mai departe spre ce are de împlinit.

Există atâtea cazuri, foarte multe suflete care au venit în existență în secolul XX, sunt suflete foarte multe care au trăit în perioada de plină Inchiziție, spre exemplu, care au călcat în picioară iubirea (…) Undeva, cândva, sufletele care au venit acum au greșit major. E o epocă așa cum rar vom întâlni”, a spus, la rândul său, Ingrid Baciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe