Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic. Energiile negative sunt evidente uneori, însă alteori sunt foarte bine ascunse (VIDEO)

Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic. Energiile negative sunt evidente uneori, însă alteori sunt foarte bine ascunse (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Există energii care sunt negative pentru unele persoane sau pentru o persoană la un moment dat, dar nu sunt neapărat negative pentru altele, a explicat Eugen Mîrtz, invitatul Alinei Bădic în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”.

În prima parte a emisiunii, Alina Bădic și specialista în nutriție Georgiana Tache discutaseră despre mobilitate și performanță musculară.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială 360 de grade, cu Alina Bădic. Eugen Mîrtz, despre energiile negative

„Energiile negative, în contextul pe care îl discutăm astăzi, sunt toate acele energii care afectează, perturbă, deteriorează, destructurează buna funcționare a unui sistem – în cazul nostru, a organismului uman, însă nu ne referim aici numai la corpul fizic, ci și la structura bioenergetică, care ne asigură sănătatea, la psihic, minte, suflet, chiar și eul superior. Toate aceste energii care peturbă buna funcționare a acestor sisteme le considerăm negative, și aici trebuie să știm că există două categorii mari de energii negative. O parte dintre ele sunt energiile cunoscute de către fizica clasică și acceptate de către știința în vigoare, după caz, și energiile electromagnetice pot să devină energii negative, energiile ionizante ș.a.m.d., dar vorbim și de o gamă întreagă de energii subtile, mai profunde, care nu au cum să fie cunoscute sau puse în evidență de către știința actuală pentru că ele nu rezonează decât cu aspectele mai profunde din ființa umană”, a afirmat Eugen Mîrtz.

El a vorbit, printre altele, despre energiile negative relative și despre cele profund negative.

„O primă mare clasificare ar fi așa. Energii negative relative, adică pot să fie, de exemplu, energii negative pentru unele persoane sau pentru o persoană la un moment dat, dar nu sunt neapărat negative pentru alte persoane. De exemplu, este de notorietate faptul că energii care perturbă buna funcționare a ființei umane și a multor animale sunt energii care la fel de bine nu fac rău pisicilor, deci pisicile sunt imune la o anumită categorie de energii negative. Există și energii negative pe care am putea să le numim profund negative, adică energii negative care sunt atât de distrugătoare încât simpla tolerare a acestor energii în preajmă duce mai devreme sau mai târziu în mod sigur chiar la moarte, deci cu acele energii nu trebuie să discutăm, nu trebuie să negociem, trebuie să ne ferim de acele energii ca de știm noi cine!”, a adăugat Eugen Mîrtz.