Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre pasele magnetice și o metodă simplă de încărcare cu energie (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre pasele magnetice și o metodă simplă de încărcare cu energie (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Alina Bădic și invitatul ei din ediția de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, Eugen Mîrtz, au vorbit despre activarea chakrelor și au explicat că, dacă yoga este calea clasică și cea mai sigură, există și metode ceva mai originale pentru persoanele care nu sunt înclinați să practice yoga sau pur și simplu nu pot să ajungă la un curs.

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic: Ce a spus Eugen Mîrtz despre activarea chakrelor și pasele magnetice

„Partea frumoasă este că, dacă astăzi universul acesta yoga, cu cele șapte corpuri energetice ale ființei umane și cu cele șapte chakre, a ajuns să fie cunoscut de către toată lumea, această cunoaștere a mers atât de departe încât oamenii au început să descopere că, da, într-adevăr, yoga este calea clasică, cea mai sigură, cea mai puternică, duce chiar la trezirea unor puteri paranormale, extaz și luminare, dar sunt oameni care poate nu sunt înclinați să facă yoga sau nu pot să ajungă la un curs ș.a.m.d. – și pentru acești oameni, din fericire, există foarte multe alte tehnici, cum le spunem noi, inedite, originale sau cel puțin foarte puțin sau deloc cunoscute”, a declarat Eugen Mîrtz.

El a vorbit și despre pasele magnetice și a punctat că o metodă simplă de încărcare cu energie constă în frecatul palmelor și punea lor pe locul afectat.

„Ai pomenit mai înainte de pasele magnetice, care au fost reinventate în lumea occidentală de către Mesmer, un individ foarte interesant care era în stare să genereze curenți bioenergetici foarte puternici. Pasele magnetice făcute de el se transformau în adevărate ședințe de `mesmerism`, deci așa se spunea, `mesmerizezi`, și a și rămas o vorbă, `ești mesmerized`, adică ești fermecat, ești fascinat, și de fapt prin acește pase magnetice se poate activa energetic orice zonă a corpului. Dacă avem o zonă bolnavă pe care vrem să o reechilibrăm energetic și să o regenerăm, putem să facem pase magnetice asupra lor.

Nu toată lumea are puterea pe care o avea Mesmer, (…) însă nici nu ne trebuie o putere atât de mare pentru că noi nu vrem să `mesmerizăm` nu știu câți oameni, noi vrem să ne ocupăm de noi. O metodă simplă de a ne încărca cu energie este aceasta – frecăm palmele până când se usucă și se încălzesc foarte tare, după care le punem, de exemplu, pe locul afectat. Foarte interesant, dacă punem mâna și atingem corpul fizic, efectul este mai grosier, însă dacă facem același lucru și ținem mâna la o anumită distanță, atunci influențăm energiile mai subtile”, a adăugat Eugen Mîrtz.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.