Ediție specială „360 de grade”, cu ocazia Crăciunului, cu Alina Bădic. Ingrid Baciu: Ca să rezonezi cu ceva trebuie să ai frecvența lucrului invocat sau măcar să fii pe cale (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu ocazia Crăciunului, cu Alina Bădic. Ingrid Baciu: Ca să rezonezi cu ceva trebuie să ai frecvența lucrului invocat sau măcar să fii pe cale (VIDEO)

Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos este mai întâi de toate sărbătoarea iubirii smerite și darnice a lui Dumnezeu pentru lume, a afirmat Alina Bădic, sâmbătă seară, cu ocazia Crăciunului, într-o ediție specială a emisiunii „360 de grade”. Printre invitații săi s-a numărat și Ingrid Baciu, care a subliniat că „trebuie să trăim în adevăr”. „Trăiește în adevăr, că, începând cu cel de lângă tine și continuând cu orice altceva, ajungând până la Dumnezeu, fariseul se va plânge mereu că e neîmplinit, pentru că însăși existența lui este o dihotomie, o scindare, un aproximativ permanent”, a explicat Ingrid Baciu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ediție specială „360 de grade”, cu ocazia Crăciunului

„Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul Născut l-a dat ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viață veșnică. Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos este mai întâi de toate sărbătoarea iubirii smerite și darnice a lui Dumnezeu pentru lume. Este sărbătoarea iubirii milostive a Fiului Veșnic al lui Dumnezeu, care S-a smerit pe Sine, făcându-Se un muritor pentru a-L ridica pe om din păcat și din moarte, dăruindu-i viață și slavă veșnică. Taina Crăciunului este, așadar, taina iubirii smerite și milostive a lui Dumnezeu pentru noi să devenim asemeni Lui prin iubire milostivă”, a subliniat Alina Bădic, în debutul emisiunii.

Printre invitații Alinei Bădic de sâmbătă seară s-a numărat, așadar, și Ingrid Baciu. Ea s-a arătat de părere că „nicio fericire, nicio împlinire, nicio așteptare în legătură cu orice, începând cu răspunsul la o rugăciune, nu se poate, nu poate veni în manifestare în aproximativ și în disimulare”. Nu poate un fariseu să predice despre nimic pentru că, dacă este un fariseu, nu îl va crede nimeni, spune ea.

„Cu tărie cred, voi crede și cred dintotdeauna și pentru totdeauna, nicio fericire, nicio împlinire, nicio așteptare în legătură cu orice, începând cu răspunsul la o rugăciune, nu se poate, nu poate veni în manifestare în aproximativ și în disimulare. Trebuie să trăim în adevăr. Omul merge la biserică sau o face de acasă, se roagă, când are un necaz, dar el este același dintotdeauna. El este același dintotdeauna. Tu ca să rezonezi cu ceva – aproape e cuantic, e fizică cuantică – trebuie să ai frecvența lucrului pe care îl invoci sau măcar să fii pe cale. Nu poate un fariseu să predice despre nimic – dacă este un fariseu, nu îl va crede nimeni. Trăiește în adevăr, că, începând cu cel de lângă tine și continuând cu orice altceva, ajungând până la Dumnezeu, fariseul se va plânge mereu că e neîmplinit, pentru că însăși existența lui este o dihotomie, o scindare, un aproximativ permanent”, a afirmat Ingrid Baciu.