Ediție specială ”360 de grade”: Luna Calului sub patronajul Lemnului Yang. Care sunt principalele aspecte ale aceste perioade (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Luna Calului sub patronajul Lemnului Yang. Care sunt principalele aspecte ale aceste perioade (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea și Marian Golea, despre luna Calului sub patronajul Lemnului Yang (10 iunie-10 iulie).

Este o lună agitată, însă cu succes în plan profesional pentru cei care își urmeazăpasiunea. O lună cu destabilizare pe elementul Pământ și cu posibile alunecări de terenuri, inundații, dar și incendii. În această lună multe persoane vor fi ocupate cu probleme rămase nerezolvate.

Întrebată care sunt sugestiile acestei luni, Anca Dimancea a explicat: „Se întâmplă multe, de mai multe feluri. Vor fi două energii foarte puternice și foarte benefice în ceea ce privește partea profesională, satisfacția pe plan profesional, chiar și financiar și aduc foarte multă creativitate. După părerea mea, este o lună a celor care își urmează pasiunea și care au succes dacă și-o urmează. Va fi o lună a beneficității pentru cei care învață și cei care sunt creativi, este o lună de examene. În principiu, este o lună bună pentru aceste examinări, așa că toată lumea va trebui să fie cu frruntea sus. Sigur, îi va avantaja pe cei care au și învățat pentru că este o lună a învățăturii și a celor care într-adevăr știu lucruri”.

Ediție specială ”360 de grade”: Luna Calului sub patronajul Lemnului Yang. Care sunt principalele aspecte ale aceste perioade

Ultima oră
20:07 - Legendarul Frank Williams, fondatorul echipei de Formula 1 Williams Racing, a murit la 79 de ani
20:00 - Referendum rezolvă disputa: elvețienii acceptă certificatul pandemic
19:39 - Nicolae Ciucă: Hanuca ne amintește că speranța și credința ne fac mai puternici. Apreciez și susțin valorile spirituale ale poporului evreu, solidaritatea, întâlnirea dintre religii și culturi, dialogul și respectul (VIDEO)
19:20 - Klaus Iohannis: Comunitatea evreiască din România, un contributor important la binele comun. Reiterez angajamentul Statului nostru în ceea ce privește prevenirea și combaterea antisemitismului
19:10 - Adrian Chesnoiu: Inclusiv pe pestă porcină africană vom veni cu un set de măsuri care măcar în al 12-lea ceas să dea încredere industriei de creștere a porcului din România că încă mai putem produce (VIDEO)
18:47 - Adrian Chesnoiu: Povestea cu „Doi și-un sfert”, o aberație. N-am lucrat nici o secundă acolo, aveam 16 ani când s-a desființat. Am lucrat la DGIPI în cadrul MAI (VIDEO)
18:30 - Adrian Chesnoiu: Politica Agricolă Comună vine cu restricții și condiționalități care vor crea și mai multe decalaje. E datoria noastră să convingem Bruxelles-ul, la prima posibilitate de renegociere a PNRR, să le aibă în vedere (VIDEO)
18:13 - Adrian Chesnoiu, pe B1 TV: Agricultura nu există în PNRR / Poate acum a fost primul guvern de coaliție când Agricultura a fost pusă în primele 5 domenii ca importanță de PSD / N-o mă auziți vorbind de greaua moștenire (VIDEO)
17:58 - Suporterii pot asista la întreaga partidă dintre Universitatea Craiova și FCSB, chiar dacă se termină după ora 21: „Să păstreze obligatoriu biletul la meci până în momentul în care ajung acasă”
17:41 - Raed Arafat: În final, tulpina Omicron va ajunge peste tot. Nimeni nu va putea să o oprească. Singurul lucru care se face acum este întârzierea răspândirii (VIDEO)