Ediție specială ”360 de grade”: Luna Calului sub patronajul Lemnului Yang. Care sunt principalele aspecte ale aceste perioade (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Luna Calului sub patronajul Lemnului Yang. Care sunt principalele aspecte ale aceste perioade (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea și Marian Golea, despre luna Calului sub patronajul Lemnului Yang (10 iunie-10 iulie).

Este o lună agitată, însă cu succes în plan profesional pentru cei care își urmeazăpasiunea. O lună cu destabilizare pe elementul Pământ și cu posibile alunecări de terenuri, inundații, dar și incendii. În această lună multe persoane vor fi ocupate cu probleme rămase nerezolvate.

Întrebată care sunt sugestiile acestei luni, Anca Dimancea a explicat: „Se întâmplă multe, de mai multe feluri. Vor fi două energii foarte puternice și foarte benefice în ceea ce privește partea profesională, satisfacția pe plan profesional, chiar și financiar și aduc foarte multă creativitate. După părerea mea, este o lună a celor care își urmează pasiunea și care au succes dacă și-o urmează. Va fi o lună a beneficității pentru cei care învață și cei care sunt creativi, este o lună de examene. În principiu, este o lună bună pentru aceste examinări, așa că toată lumea va trebui să fie cu frruntea sus. Sigur, îi va avantaja pe cei care au și învățat pentru că este o lună a învățăturii și a celor care într-adevăr știu lucruri”.

Ediție specială ”360 de grade”: Luna Calului sub patronajul Lemnului Yang. Care sunt principalele aspecte ale aceste perioade

Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)