Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 8 – 14 august 2021 (VIDEO)

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 8 - 14 august 2021 (VIDEO)

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 8 – 14 august 2021. Invitatul Alinei Bădic a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic. Ce ne rezervă astrele în săptămâna 8 – 14 august 2021

„Fenomen de Lună Nouă astăzi, cu ambele luminarii în semnul Leului, moment de mare onestitate în fața Destinului. Recunoașteți tot ceea ce vă apasă de o manieră cu totul nouă, nu amânați nimic din ceea ce poate provoca daune iremediabile. Rămâneți vigilenți și corecți față de Divinitate. O săptămână în care orice întrebare își poate afla răspunsul… Așadar, nu neglijați!”, a susținut Alina Bădic, în debutul emisiunii ”360 de grade”.

Berbec

Transformare care are loc la nivel sufletesc. E o perfecționare și o redimensionare a planului personal. Berbecii au în Destin o evaluare a planului personal. Trebuie să afle cu adevărat cine sunt și care sunt persoanele care trebuie să fie în preajma lor. S-ar putea să-i vedem pe Berbeci că spun lucruri usturătoare, că sunt tranșanți cu oameni pe care-i iubesc. Vor arăta ce nemulțumiri au, în speranța de a găsi un răspuns din partea celor care i-au supărat. E un moment bun, chiar dacă poate e puțin conflictual, pentru că vor găsi răspunsuri. Perioadă bună pentru începuturi pe zona creativității.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Taur

Taurii își doresc foarte mult să-și organizeze viața de o manieră unică fix acolo unde ea a fost mai dezorganizată. Sunt situații cu care se vor confrunta și care le atrag atenția asupra lucrurile care sunt oarecum haotice. Taurii trebuie să înțeleagă că nu mereu putem să reglăm rapid lucruri care trenează de mult timp. Prin urmare, li se recomandă să aibă răbdare. Vor ca lucrurile să fie impecabile în plan personal, în planul domestic, se agită foarte mult.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Gemeni

Gemenii mereu au adorat lucrurile inedite, începuturile, lucrurile care îi provoacă. Își doresc să se reinventeze permanent și aceasta este o perioadă propice. Au șansa să facă lucrurile și mai bine. În plan relațional se pot activa prietenii, relații de serviciu foarte profitabile, au șansa să înțeleagă anumite aspecte sau pot avea foloase din relațiile pe care le au. E un moment în care își pot cere drepturile de la cei pe care, la un moment dat, i-au ajutat.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Rac

Un soi de reevaluare a tuturor lucrurilor pe care Racii le posedă. E o perioadă în care își chivernisesc destul de bine și moștenirea, lucrurile pe care le dețin, persoanele care le sunt de ajutor și au relevanță pentru ei. E o perioandă în care vor primi mare ajutor din zona anturajului apropiat. Pluton le mai bulversează câte un domeniu al vieții și le mai atrage atenția că e momentul să evolueze prin schimbare. Asta poate fi ușor neplăcut, dar e ceva constructiv pe termen lung. Saturn imprimă o direcție de nenegociat pe zona de investiții.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Leu

Vor simți din plin această Lună Nouă, dat fiind că are loc în semnul lor. Din păcate, este o opoziție planetară ușor conflictuală. O posibilă provocare pe care o pot resimți Leii zilele acestea legată oarecum de orgoliu. Leii sunt puși la grea încercare între umanitarism și ego, mândrie. Ei trebuie să recunoască cine sunt ei cu adevărat și din punct de vedere al egoului. Nativii Leu s-ar putea să aibă mici ieșiri, să fie puțin mai nervoși, irascibili și să le arate celorlalți o față mai ceva mai puțin bănuită a lor, dar acela e purul adevăr. Nu e încurajator, dar nici contraindicat. Nu trebuie nici să pozeze în a fi mult mai umanitari decât pot fi în fața unor lucruri care-i sfidează, nici nu trebuie să fie orgolioși și să pună paie pe foc. Trebuie să spună ce au pe suflet, dar în niște limite.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Fecioară

Sunt destul de bine aspectate zilele acestea. Fecioarele au șansa să acumuleze, să aibă satisfacții mai ales de natură financiară. Pot face speculații în plan financiar. Trebuie să vadă cum repară anumite lucruri. Lupta nu va fi ușoară. Dialogul cu Destinul a avut loc, acum e vorba doar de reparara greșelilor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Balanță

Pentru Balanțe se reactivează anumite prietenii, persoane care au făcut sau vor face lucruri importante pentru ele. Balanțele trebuie să idetifice ce pot face ele pentru aceste persoane. Trebuie să negocieze de o manieră atipică relaționarea cu cei cu care intră în contact. Pentru ele devine prioritate casa în care locuiesc. Pentru Balanțe, membrii familiei sunt foarte solicitanți în această perioadă. Realimentare pe zona de prietenie.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Scorpion

S-ar putea ca Scorpioni să ia hotărâri foarte puternice pe zona de empatie, să aibă revelații. Ei au de luat niște hotărâri la nivel social. S-ar putea să fie vorba de o relansare profesională de foarte bun augur. Pentru Scorpioni, mai puțin inportante sunt acum problemele din zona de ego sau de viață privată, mult mai importante sunt zonele care țin de anturaj, de mediul înconjurător. Vor ca lumea din jurul lor să fie fericită. Oamenii vin la ei cu tot felul de solicitări, inclusiv financiare. Apar responsbailități și în plan domestic. Forța rămâne pe zona de cretaivitate.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Săgetător

Săgetătorii pot face lucruri de forță, se pot întâlni cu persoane care sunt un pic mai vulcanice, care vin cu propuneri pe care ei tot le-au amânat, că li se păreau prea curajoase. E un moment propice acum. Lucrurile de care se tem cel mai mult, acum trebuie înfruntate sau validate. E o săptămână ușor capricoasă doar prin prisma faptului că îi pune într-o postură de a înfrunta temerile. Din alte puncte de vedere, săptămâna e profitabilă, mai ales pe plan financiar. Au un fler extraordinar. Nu prea mai au timp să ajute pe toată lumea, deși potențial au de a vedea din prima adevărul persoanelor din jurul lor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Capricorn

Pentru Capricorni se anunță o săptămână în care deciziile în plan financiar trebuie luare cu mult discernământ. Aici s-ar putea să fie ceva discuții. Au de hotărât cum reasamblează, cum renegoaciază. Pentru ei deja de ani buni a devenit important acest plan decizional financiar, dar tot mai au lucruri de îmbunătățit. Toate proiectele lor depind puțin de anumite persoane desemnate de Destin, persoane pe care ei trebuie să le identifice.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Vărsător

Și Vărsătorii au niște decizii de luat, și ei se găsesc în fața unor provocări, află diverse lucruri care s-ar putea să fie oarecum inedite pentru ei. Nu trebuie să se teamă. Deciziile pe care le iau săptămâna aceasta sunt foarte importante și vor înțelege de ce peste o lună – două. Vărsătorii au șansa să se maturizeze, cum o face orice semn zodiacal odată la 29 de ani, când Saturn tranzitează semnul lor. Deci sunt foarte bine poziționați din punct de vedere al șansei de a evolua și a se înțelepți. Doar că trebuie să meargă la școală pentru lecția respectivă. Lecția săptămâna viitoare e de a identifica elementele de forță și cele mai fragile din viața lor.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Pești

Peștii au și ei partea lor de motivație karmică, una foarte interesantă. E o săptămână mult mai puțin conflictuală decât pentru alte zodii. Așa va fi tot anul pentru ei. În continuare se găsesc în fața unui tip de anturaj puțin haotic. Nu prea au cum să-l evite. Totuși, îi fac față. Perioada le propune rulaje din punct de vedere al prietenilor. Peștii se perfecționează pe măsură ce cunosc alte și alte persoane. În plan profesional mai mult îi afectează Luna Nouă – s-ar putea să găsească în fața luării unei decizii, în fața unui nou început sau a unor persoane noi cu care trebuie să negocieze de o manieră inedită. Trebuie să rămână calmi și vor lua decizia corectă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ultima oră
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)