Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2022. Vărsătorii au un univers interior extraordinar de puternic (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2022. Vărsătorii au un univers interior extraordinar de puternic (VIDEO)
Foto: captură video B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2022. Invitata sa a fost Ingrid Baciu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 11 – 17 septembrie 2022

„Lună Plină pe axa Pești – Fecioară, Lună conjunctă cu Neptun, sextil Jupiter – Marte, Soarele agresat de Neptun și de Micul Malefic și, nu în ultimul rând, Neptun pe ultimele grade în semnul Peștilor, toate aspecte care invită la preluarea controlului în situații în care până acum ne-am lăsat duși de val, elemente foarte puternice de destin cu care ne intersectăm în ideea de a înțelege pe deplin care este misiunea noastră”, a explicat Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Cum poate o persoană să identifice care este misiunea sa în această viață (VIDEO)

Berbec

Sunteți foarte frumos amprentați astăzi de această Lună Plină, una specială. De câte ori avem Lună Plină pe axa Pești – Fecioară, este vorba și despre descărcări foarte interesante din punct din vedere spiritual. Se pot transmite mesaje din astral, pot avea loc tot felul de influențe ciudate cu ultimele existențe. Mai mult decât oricărei alte zodii, vi se face ordine în suflet.

Taur

Vă puteți bucura de o expansiune în plan financiar, de o realizare care poate să aibă o componentă materială semnificativă, de intrarea pe un făgaș foarte favorabil din punct de vedere material. Pe de altă parte, oricât de bine ne-ar merge în această perioadă în plan material, nu ne putem rupe de semnificația lui Neptun pe ultimele grade în Pești.

Gemeni

Sunteți un pic mai agitați în această perioadă, însă faceți și lucruri constructive. Ați putea intra în situații care devin foarte constructive, în urma unor discuții cu persoane cu autoritate care chiar doresc să vă ajute. Mercur spune că de modul în care gestionați discuțiile depinde lansarea voastră într-o anumită situație care poate să vă devină foarte, foarte favorabilă.

Rac

Foarte mulți veți alege să faceți în aceste zile călătorii destul de instructive, veți comunica, veți semna contracte, veți face vizite. V-ați putea izbi de autoritatea unei persoane din anturajul apropiat, poate fi vorba despre un coleg sau despre un șef. În orice caz, încă trebuie să vă feriți de elemente mai puțin oneste!

Leu

Este o săptămână care are un aplomb deosebit. Este posibil să aveți o ușoară stare de confuzie zilele acestea și, de asemenea, inspirație în egală măsură. Sunteți ca într-o stare de transă două-trei zile, o stare în care culegeți informații din astral. S-ar putea să apară tot felul de discuții conflictuale cu prietenii.

Fecioară

Astăzi, mâine și poimâine beneficiați de un soi de structură sufletească foarte euforică, de parcă aveți un fel de exaltare, care vă ajută foarte mult să accesați astralul și să primiți niște informații destul de clare, destul de evidente, despre ceea ce aveți de făcut, despre ceea ce ați greșit și despre ceea ce vi se pregătește. Foarte mulți dintre voi o să înceapă să aibă premoniții.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Ieșirea de pe linia de destin și ce se poate întâmpla când deviem de la misiunea noastră (VIDEO)

Balanță

Aveți șansa deosebită de a comunica, de a interacționa cu oamenii într-o variantă foarte favorabilă. Este activată axa a credinței, așa că în aceste zile v-ați putea simți foarte protejați, într-o componentă destul de specială cu divinitatea sau cu anumite persoane. Trebuie să vă ascultați vocea inimii și să vă gândiți care sunt cele mai corecte repere în viața voastră, la ce vreți să vă raportați!

Scorpion

Sunteți efectiv asaltați în această perioadă de oameni, de relaționare, de discuții, de călătorii, de promisiuni pe care le faceți, însă acum aveți această șansă de a face, totuși, o triere a planului relațional. Vă simțiți foarte bine cu anumite persoane și atunci un filtru va fi legat foarte clar și de impactul emoțional pe care vi-l aduc cei din jur. Există un soi de relaționare de foarte mare intensitate.

Săgetător

Vă confruntați cu tot felul de sugestii din partea destinului. Dacă în aceste zile vă simțiți mai devitalizați, mai slăbiți, trebuie să fiți foarte atenție deoarece poate fi un indiciu cum că ar exista o sensibilitate sau o slăbiciune semnificativă. Trebuie să vedeți care este zona în care vă simțiți vulnerabili. Pot să apară probleme de sănătate! În această perioadă, universul este foarte transparent.

Capricorn

Veți trece și voi prin transformări. Există tot felul de perturbări, iar solicitările nu sunt de natură obișnuită. Este vorba despre lucruri mult mai importante, poate chiar mult mai grave, în sensul că este vorba despre responsabilități de natură spirituală. Acum responsabilitatea de bază este față de Dumnezeu! Cea mai grea responsabilitate cu care ne confruntăm în perioada imediat următoare este aceea de a nu mai greși, de a nu mai persista în defecte!

Vărsător

Este un moment foarte frumos, în sensul în care, pe această Lună Plină, puteți lua decizii importante în ceea ce privește investițiile și valorizarea unor lucruri care vă aparțin. Vă aflați într-o perioadă foarte favorabilă și din perspectiva lucrurilor care țin de zona scrisului și a vorbitului. Aveți un univers interior extraordinar de puternic.

Pești

Mai mult decât introspecție și conexiune cu universul zilele acestea! Practic, puteți afla răspunsul către orice problemă dacă vă conectați cu universul și stați puțin liniștiți sau spuneți o rugăciune, faceți o meditație. Pe de altă parte, Saturn pe Casa a XII-a vine cu foarte multă forță și vă dă responsabilități pe care le duceți destul de greu.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Prețuim sau nu sănătatea? Este organismul nostru un dat sau trebuie întreținut pe tot parcursul vieții? (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt visele de fapt, cum să le interpretăm și cum ne ajută ele să ne descoperim mai bine pe noi înșine (VIDEO)
23:24 - Stelian Tănase: E un bun moment pentru un candidat antisistem la prezidențiale. Maia Sandu ar fi perfectă / Iohannis vrea să-și continue cariera politică. De ce ar pleca la pensie? A stat în pensie când era primar și acum, la Cotroceni (VIDEO)
22:38 - Stelian Tănase: Din această coabitare vai de mama ei, PSD a câștigat deja partida. PNL pur și simplu a dispărut. Poa’ să iasă Ciucă de o mie de ori la TV, nu câștigă un vot, e mort-copt în păpușoi (VIDEO)
22:01 - De ce nu am fost primiți în Schengen până acum. Stelian Tănase: Ai noștri au crezut că pot să nu facă nimic și să le arunce ăstora praf în ochi. N-a mers! Nici pentru NATO, nici pentru UE n-am fost pregătiți (VIDEO)
21:29 - Bătrână de 82 de ani, încătușată din cauza unor facturi restante la gunoi. Cum a reacționat când s-a trezit cu polițiștii la ușă
21:04 - David Popovici, mesaj de Ziua Persoanelor cu Dizabilităţi: „Susțin copiii cu dizabilități să se bucure de viață. Haideți să-i susținem împreună!” (VIDEO)
20:46 - Unul dintre băieții lui Leonard Doroftei a devenit milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostește, eu am ales să îi strâng și să-i investesc”
20:22 - Mihai Bobonete, dezvăluiri despre momentele grele prin care a trecut: „Fac terapie de câțiva ani. Eram într-o stare critică”
20:02 - Reacțiile politicienilor după ce George Simion a cerut ca România să nu mai ajute Guvernul Republicii Moldova: „’Patriotul’ de carton ne cere să abandonăm Chișinăul, adică exact ce vrea Rusia” / „Simion e troll-ul Kremlinului”
19:24 - Cristian Preda: Școlile doctorale au ajuns să arate ca un autobuz cu înghesuială mare. Politicienii, chiar şi nătărăi să fie, tot pierd timpul 10-12-15 ore pe zi în politică, nu au cum să scrie un doctorat