Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 – 25 iunie 2022. Aspecte astrale care invită la introspecție (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 – 25 iunie 2022. Aspecte astrale care invită la introspecție (VIDEO)
Foto: captură B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 iunie 2022. Invitatul său a fost Lucrețiu Tudoroiu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 – 25 iunie 2022

„Mercur, Venus, Marte, Neptun în domiciliu, Saturn și el confortabil în Vărsător, Saturn trigon cu Soarele pe semne de Aer favorizând orice formă de comunicare, Neptun, Saturn și Soarele pe decan karmic, aspecte astrale care invită la introspecție și elevare a tuturor elementelor ancorate încă în primitiv. Vom discuta astăzi despre toate aspectele specifice săptămânii următoare, vom vedea ce anume trebuie să facem în acest context care are o componentă, spuneam, karmică atât de relevantă”, a spus Alina Bădic în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Ce sunt lecțiile karmice și cum știm că ne găsim într-o situație de importanță karmică

Berbec

Multe planete se găsesc în domiciliu, ceea ce înseamnă că ar trebui să administrăm corect energia lor și să facem lucrurile să fie cât mai „ca la carte”. Este o perioadă destul de favorabilă câștigurilor și puteți încerca să faceți în plan financiar lucruri puțin mai inventive decât de obicei. Atenție, totuși, la un soi de irascibilitate și de agresivitate specifică săptămânii următoare!

Taur

De câte ori Nodul Nord se găsește într-o zodie, cum este acum cazul Taurului, avem șansa deosebită de a intra pe linia de destin. Acestea fiind spuse, trebuie să urmăriți foarte clar ce elemente vin către dumneavoastră, în condițiile în care ceea ce faceți în această perioadă – sau chiar ceea ce inițiați în săptămâna următoare – reprezintă elemente puternice de destin care arată cam pe ce zonă ar trebui să vă încadrați de acum încolo.

Gemeni

Puteți intra în legătură cu o persoană cu autoritate. Este o perioadă foarte bună pentru a bate palma și pentru a semna tot felul de contracte. Oricum este un moment foarte bun pentru investiții. Pe de altă parte, banii se câștigă destul de greu în această perioadă și, ca atare, trebuie să fim foarte atenți cum îi cheltuim.

Rac

Este o perioadă în care trebuie să vă ocupați de oameni, de oameni în general, și este o perioadă favorabilă nativilor Rac care activează în domenii ce presupun o relaționare masivă. Chiar trebuie să legați prietenii sau să continuați să cultivați prietenii și relații cu oameni care au o componentă spirituală și o inteligență peste medie. Pentru dumneavoastră, Marele Benefic se găsește acum pe casa carierei.

Leu

S-ar putea să aveți o dispută cu un prieten sau cu o persoană cu care vă face totuși plăcere să vă întâlniți, dar care pur și simplu v-ar putea sfida într-un fel sau altul sau care v-ar putea contesta autoritatea. Poate fi vorba chiar și despre partenerul de viață sau despre un partener cu care relaționați într-o afacere sau într-un proiect.

Fecioară

Trebuie să înțelegeți anumite lucruri și trebuie să fiți foarte atenți cum vă raportați la autoritatea unor persoane care au putere de decizie asupra dumneavoastră. Nu prea aveți voie să sfidați oamenii cu autoritate. Trebuie să faceți în așa fel încât să vă reglați conturile cu cei de care depindeți într-un fel sau altul. Una peste alta, e important să fiți atenți cum vă raportați la ceilalți, fie că este vorba despre subalterni sau despre superiori.

Balanță

Nici dumneavoastră nu puteți face abstracție de acest Neptun atât de dificil de analizat. Vă simțiți foarte confortabil cu locul de muncă, dar sunteți și foarte solicitați. În schimb, aveți foarte mult noroc pe zona parteneriatelor și faceți planuri în comun cu partenerul de viață – și lui ar trebui să îi meargă destul de bine și ar trebui să aibă o perioadă foarte fructuoasă. Pe de altă parte, în acest moment nu prea știți exact care ar fi cerințele financiare corecte, ce vă cere destinul, unde și cât să investiți.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre karma de neam. Cum se pot explica penalizările și destinele asemănătoare ale unor persoane din aceeași familie (VIDEO)

Scorpion

Saturn este deosebit de puternic și pentru dumneavoastră, deoarece vă cere oarecum să faceți lucruri pentru oamenii care vă sunt fie membrii ai familiei, fie foarte apropiați, și pur și simplu nu puteți refuza. Altfel spus, vă erijați într-un fel de „părinți” pentru anumite persoane apropiate, fiind vorba despre o responsabilitate foarte puternică. Este ca un fel de cruce karmică pe care o aveți de dus.

Săgetător

Fie partenerul de viață, fie vreun partener de afaceri sau de proiecte v-ar putea atrage atenția și v-ar putea solicita din anumite puncte de vedere. Poate exista chiar o dispută sau partenerul ar putea avea tendința să vă domine, context în care trebuie să rămâneți destul de circumspecți și trebuie să analizați cum să reacționați. Toți vom avea și elemente de nedreptate în viața noastră, oameni care încearcă să ne supună sau să ne trateze de sus.

Capricorn

Ar putea să aibă loc dispute la nivel emoțional pentru toată lumea. Mare atenție ce elemente intervin în plan personal! Trebuie să faceți dovada înțelepciunii și a smereniei. E posibil să fiți puțin deranjați de o persoană la care țineți foarte mult. Pe de altă parte, vă găsiți foarte multă liniște în brațele prietenilor. Sunteți aproape fascinați de preocupări pe care le descoperiți în comun cu apropiații.

Vărsător

Pentru dumneavoastră, acest Saturn pe al treilea decan vorbește despre o responsabilitate cu care nu vă întâlniți prea des. Este vorba despre o responsabilitate destul de semnificativă, iar ea poate să țină și de domeniul profesional, în funcție de tema personală a fiecăruia. În altă ordine de idei, mai trageți o gură de oxigen prin investițiile pe care le faceți în această perioadă.

Pești

V-ați putea confrunta cu tot felul de trăiri și ați putea experimenta o stare de devitalizare destul de accentuată. Există și niște elemente karmice destul de dure – pot exista persoane care vă agresează energetic sau persoane care vă reproșează tot felul de lucruri. În paralel, vă trageți seva și vitalitatea de la foarte multă lume cu care interacționați.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Traversăm o perioadă de reglări cu trecutul îndepărtat. Cum recunoaștem descărcările karmice (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - Stelian Tănase: Coaliția va rezista cât va dori Klaus Iohannis. N-ar fugi niciunul, că e de furat mult (VIDEO)
23:53 - Stelian Tănase: UDMR a devenit o anexă a FIDESZ. Trebuie să plece de la guvernare / Dacă UDMR nu-și limpezește relația cu Budapesta, o s-o facă serviciile speciale (VIDEO)
23:21 - Stelian Tănase: Cum o fi un general în fruntea unui partid liberal eu nu pot să înțeleg… Klaus Iohannis nu lasă nimic în urmă. L-au păcălit pe Cîmpeanu să îi scrie o lege a educației, dar nu poate să scrie, nu e Spiru Haret (VIDEO)
23:00 - Simona Halep, campioană la Toronto după ce a învins-o pe Beatriz Haddad Maia / Românca urcă pe locul 6 WTA
22:30 - Ludovic Orban reclamă „o risipă uriașă și o lipsă de respect față de banul public”: „După capul lor, în mod normal, de la 1 august ar fi trebuit crescute salariile în tot sectorul public. Au generat noi și noi cheltuieli” (VIDEO)
22:05 - Ludovic Orban: Banii primiți la rectificare nu o să îi ajungă Ministerului Energiei să compenseze nici măcar pe luna aprilie. Se vor crea niște blocaje în lanț. O să rămânem fără furnizori (VIDEO)
21:46 - Ludovic Orban: Toată politica guvernamentală este dictată de PSD, partidul care face legea în guvernare. Nici nu mai există ceea ce se numea PNL. Nu există pic de liberalism în această guvernare (VIDEO)
21:31 - Ludovic Orban: Noile măsuri fiscale îi afectează pe toți românii. Nu mai există nimic din ceea ce este liberal astăzi în PNL. Un om de dreapta nu poate să mai aibă încredere în PNL, e ca și cum ar vota cu PSD (VIDEO)
21:01 - Un copil de un an și jumătate a căzut într-un lac Harghita: „Este în stare de inconștiență, dar respiră”
20:44 - Șofer urmărit de polițiști în traficul din București. A fost prins după ce s-au tras focuri de avertisment. Bărbatul a avariat o mașină de poliție și a fost testat pozitiv cu aparatul etilotest