Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 2 – 8 octombrie 2022. Aspecte astrale de mare forță (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 2 – 8 octombrie 2022. Aspecte astrale de mare forță (VIDEO)
Foto: captură video B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 2 – 8 octombrie 2022. Invitata sa a fost Ingrid Baciu.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 2 – 8 octombrie 2022

„O săptămână foarte frumoasă urmează, avem aspecte astrale de mare forță, aspecte astrale care invită la smerenie, la introspecție, la acceptarea astralului superior. Nu în ultimul rând, vorbim și despre faptul că fiecare dintre noi trebuie să verbalizeze ceea ce simte. Avem multă forță pe semne de Aer – ca atare, trebuie să spunem ceea ce avem pe suflet. De asemenea, activarea norocului este într-o directă conexiune cu faptele noastre bune în această perioadă, o perioadă în care suntem foarte puternic supervizați de Sus – ca atare, trebuie să fim și foarte atenți ce facem, cum facem, când facem și, mai ales, care sunt cauzele care duc la anumite acțiuni cu care ne vom intersecta”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Astrologia. Cum o abordăm corect? (VIDEO)

Berbec

Îl aveți pe Jupiter în semn și pe Neptun pe Casa a XII-a, deci mai bine de atât nici că se poate. Factorul de protecție este total. Pe de altă parte, chiar dacă sunteți ajutați de către prieteni, însă sunteți foarte solicitați din punct de vedere profesional, iar zona financiară vine cu fluctuații foarte mari. În paralel, stați foarte bine pe Casa Credinței și pe zona de înnobilare sufletească.

Taur

Sunteți bine aspectați în perioada care urmează. Vă puteți pune foarte multe întrebări și vă puteți răspunde tot voi. În altă ordine de idei, în luna octombrie vor fi câteva zile foarte interesante pentru toată lumea, dar în mod special pentru zodiile venusiene, deci pentru Tauri și pentru Balanțe. Pentru voi este o perioadă incredibilă din punct de vedere financiar.

Gemeni

În perioada următoare ați putea avea șansa unor discuții foarte interesante cu oameni de calibrul vostru. Este o perioadă foarte interesantă și din perspectiva achizițiilor, dar și din perspectiva relaționării și a socializării. Veți avea o săptămână foarte frumoasă. Totuși, rămâneți una dintre zodiile tensionate.

Rac

Sunt câteva zile în care preocupările vor fi destul de semnificative pe zona domestică, zonă în care veți depune foarte multă energie și vă veți implica peste medie. Veți avea câteva rezultate, doar că trebuie să fiți foarte atenți cât de multă energie depuneți, pentru că s-ar putea să fiți în continuare solicitați și de acest Saturn, care nu vă lasă deloc în pace pe zona financiară – foarte multe responsabilități, foarte multe cheltuieli, foarte multe persoane care vă solicită!

Leu

Marte este puțin mai blând, dar va fi o problemă când va intra în Semnul Racului – și pentru voi va avea o componentă de lipsă de onestitate din partea anturajului. În această această perioadă este posibil să aveți situații ușor conflictuale cu prietenii sau să aveți un pic tendința să vă certați, să revoltați. Oricum sunteți destul de interesați de această zonă socială și sunteți mai puțin permisivi în plan emoțional decât alte zodii.

Fecioară

Este o săptămână care vine cu o propunere foarte clară, aceea de a depune puțin efort în plan financiar. Aveți de făcut niște achiziții destul de importante și trebuie să vă gândiți foarte semnificativ la creativitate, zona financiară fiind strâns legată de creativitate în perioada imediat următoare. Vor câștiga mult mai bine acei nativi Fecioară care aleg să fie creativi!

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Cum poate o persoană să identifice care este misiunea sa în această viață (VIDEO)

Balanță

Cu Soarele și cu Venus în semn, aveți șansa de a optimiza anumite situații, de a le transforma și de a le aduce în favoarea voastră. Sunt situații de mare forță din punct de vedere financiar, din perspectiva unor optimizări. Deveniți foarte siguri de ceea ce aveți și de ceea ce vi se cuvine și puteți pune în valoare ceva ce vă aparține. Există șansa unor proiecte deosebite!

Scorpion

Aveți o intensitate foarte mare în plan interior și este o săptămână în care pot să apară tot felul de mesaje mai mult sau mai puțin criptate, vise, revelații ș.a.m.d. Încercați să vă depășiți limitele și aveți fluctuații pe zona financiară, iar parteneriatele sunt și ele fluctuante, însă cea mai mare forță vine din partea unui Neptun foarte puternic care se găsește pe Casa Creativității. Aveți foarte multe idei și sunteți foarte creativi.

Săgetător

Este o perioadă în care trebuie să fiți mentori pentru ceilalți și să dați puțină atenție lucrurilor care vă necăjesc în fiecare zi. Faceți zilnic o listă cu ceea ce vă deranjează cel mai mult în zona respectivă, iar la sfârșitul lunii vedeți ce pare a fi mai preponderent! Situația care vă enervează cel mai des este ceea ce vă vorbește karmic și trebuie să primească prioritate. Este clar că acolo trebuie să căutați să rezolvați ceva anume.

Capricorn

Descoperiți noi arme cu care puteți înfrunta anumite nereguli pe care vi le propune universul. În această perioadă aveți o forță deosebită, iar intuinția voastră este cu totul și cu totul specială. Totodată, puteți face investiții de mare forță sau vă puteți gândi cum să reinvestiți ceea ce deja aveți sau cum să fiți cât mai productivi.

Vărsător

Construiți lucruri pe care altădată nici nu le gândeați. Neptun pe Casa a II-a vine cu tot felul de idei și cu un soi de idealizare a unor situații pe care le puteți pune în practică. Cel mai important lucru este să nu vă lăsați induși în eroare de forța și de presiunea cu care acest Pluto pe Casa a XII-a ar putea veni – el poate să vă dea senzația că lucrurile nu sunt așezate așa cum ar trebui sau poate face astfel încât să credeți că anumite persoane sunt rău-intenționate sau că anumite situații sunt mai rele decât în realitate.

Pești

Este o perioadă favorabilă introspecției, dar și unor începuturi minutate. Practic, puteți fi în egală măsură și la început de drum într-un domeniu, dar și la un sfârșit karmic. Altfel spus, foarte mulți dintre voi au trecut prin penitențe destul de dure în ultima vreme, însă la fel de bine alții pornesc la drum cu foarte multă forță și cu foarte mult entuziasm.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Prețuim sau nu sănătatea? Este organismul nostru un dat sau trebuie întreținut pe tot parcursul vieții? (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
13:28 - Nouă lovitură grea pentru Simona Halep! Jucătoarea româncă întâmpină probleme şi la antrenamente
13:25 - Mario Iorgulescu a postat o fotografie în care apare alături de interlopul din Timișoara Sorin Udrea. „Nu merg lucrurile între noi. Nu vreau să mă întorc în România”
13:19 - Italia se pregătește să naționalizeze una dintre cele mai mari rafinării din Europa deținută de Lukoil
13:13 - Bogdan Aurescu, în conferință cu Antony Blinken: Parteneriatul Strategic România – SUA e la cel mai înalt nivel / Am discutat și despre Visa Waiver / Eforturile României vor fi utile când vom începe reconstrucția Ucrainei (VIDEO)
13:12 - Casa Albă, în straie de sărbătoare! Cum arată decorul de Crăciun ales de Jill Biden (FOTO)
12:57 - Marcel Ciolacu, întâlnire cu Jens Stoltenberg (NATO): „Am subliniat contribuția țării noastre la securitatea și stabilitatea regiunii Mării Negre” (FOTO)
12:54 - Dispute între SUA și UE pe marginea prețurile la GNL. Americanii acuză inclusiv revânzarea gazelor de către anumite firme europene
12:54 - Aproximativ 1 milion de români își serbează miercuri onomastica. Ce semnificație are numele de originea grecească „Andrei”
12:46 - Suspiciuni de furt de curent la hanul ce a aparținut unui vicepreședinte PNL Buzău. Vasile Dobre e în prezent director chiar la Electrica
12:41 - Olena Zelenska și Akshata Murty, soția lui Rishi Sunak au împodobit bradul de Crăciun de pe Downing Street