Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2022. Aspecte de mare intensitate (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2022. Aspecte de mare intensitate (VIDEO)
Sursa Foto: B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2022.

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2022

„Aspecte de mare intensitate săptămâna ce urmează și aș vrea în mod special să insistăm asupra unui aspect care ne va vorbi despre noi și despre evoluția noastră spirituală, până pe 20 decembrie 2022. Vă invit, așadar, să înțelegeți cu adevărat care sunt mesajele care ne vizează – nu numai pe noi, cei din viața actuală, ci și pe noi, cei din alte vieți”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Cum și-a învins Gabriel Cotabiță frica de moarte

Berbec

Pentru voi, Jupiter și Neptun se găsesc pe Casa a XII-a, o casă care vorbește despre vise, despre planuri, dar și despre elemente legate de iluzie. Ca atare, vă veți reevalua zona idealurilor și a planurilor de viitor într-o variantă în care vă gândiți cu siguranță dacă faceți bine ceea ce faceți, dacă nu cumva ar fi trebuit să gândiți lucrurile altfel. Este vorba și despre o ușoară repoziționare.

Taur

Sunteți puțin mai obosiți decât de obicei și aveți un sistem nervos un pic mai surescitat, dar nu pentru că așa v-ați dori, ci pentru că de câte ori Uranus este găzduit de o zodie, zodia respectivă este mai surescitată. Acest Uranus rebel vorbește despre zguduirea unor situații pe care noi le credeam stabile. În această perioadă vă este foarte greu să aveți stabilitate.

Gemeni

Vă bucurați de o șansă din punct de vedere profesional și s-ar putea să aveți ocazia să deveniți cunoscuți! Altfel spus, este o șansă către un anumit soi de notorietate. Casa carierei devine foarte explicită, dar nu neapărat în modul în care vă așteptați. Poate să apară o oportunitate de relansare sau de a face o investiție nouă, o schimbare, dar totul sub protecție divină!

Rac

În această perioadă nu vă veți confrunta cu oameni care vă spun direct ceea ce gândesc. Diverse persoane mai puțin oneste vor veni către voi cu tot felul de provocări. Ar trebui să fiți foarte distanți cu astfel de elemente și trebuie să găsiți punctul care vă echilibrează cel mai mult, soluția! Gândiți-vă ce vă echilibrează atunci când cineva vă enervează!

Leu

Zona de creativitate este la rang de cinste în aceste zile. Poate chiar și să apară o persoană care vă va inspira. Omul cât trăiește învață și este foarte bine să ne alegem mentori și să învățăm lucruri în această perioadă. Veți reuși să puneți cap la cap anumite situații și proiecte și să ajungeți la un produs final foarte consistent!

Fecioară

Pentru voi, conjuncția Neptun – Jupiter se găsește pe casa partenerului de viață. Evident, ca orice semn mercurian, nativii Fecioară sunt interesați destul de mult de oameni cu care pot interacționa, cu care se pot intersecta – ca atare, trebuie să învățăm și de la acești oameni! Conjuncția vorbește despre acea oglindă astrală, o oglindă astrală în fața căreia cu siguranță ați fost puși până pe data de 23 noiembrie.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre mobilitate și cauzele care pot duce la scăderea ei (VIDEO)

Balanță

Majoritatea nativilor Balanță se află într-o poziție foarte favorabilă la locul de muncă – altfel spus, vă priește locul în care sunteți, puteți avea o oarecare notorietate, ba chiar puteți să deveniți personaje la job, fără să vă străduiți foarte mult, fiind doar simpatici, benefici, optimiști și punând în slujba colegilor și a angajatorului tot ceea ce știți să faceți mai bine.

Scorpion

Trecerea Soarelui prin semnul vostru v-a pus tot felul de semne de întrebare și v-a făcut să dinamizați mai multe proiecte, iar acum există un clusterum pe casa banilor făcuți prin forțe proprii. Puteți găsi diverse metode noi pentru a produce, pentru a investi și pentru a tezauriza ceea ce deja aveți. Vă veți implica foarte consistent în anumite proiecte care pot fi destul de tonice din perspectiva achizițiilor.

Săgetător

Soarele a intrat în semnul vostru, alături de Venus și Mercur, o asociere foarte frumoasă care creează, totuși, și niște aspecte tensionate cu Marte, aflat în semnul Gemenilor. În aceste zile există o ușoară predispoziție la conflicte, mai ales pe zona principiilor. Soluția este să vă îndreptați energia către o zonă foarte constructivă! În altă ordine de idei, este vorba despre foarte multă relaționare, una care are și aspecte pozitive.

Capricorn

Vor fi discuții, vor fi asocieri pe care ni le propune destinul, un foarte bun „regizor” în această perioadă. Saturn vă invită să fiți flexibili și vine cu un factor de ajutor, în sensul că începeți să simțiți de ce s-au întâmplat anumite lucruri, unde au fost blocajele. Cu siguranță ați avut tot felul de stări și trăiri de o manieră în care ați înțeles foarte multe lucruri, dar nu prin prisma vieții concrete, ci prin prisma spiritualului.

Vărsător

Saturn vine cu restanțele karmice și ne corijează ca un instructor foarte strict care dorește să ne verifice exact acolo unde nu am învățăt. Este interesant să urmăriți care este domeniul în care vă simțiți constrânși și urmăriți, de parcă acest „inspector” v-ar studia mișcările și reacțiile, pentru că acolo este problema. Atunci când Saturn tranzitează semnul nostru, adică o dată la 29 de ani, se spune că trebuie să ne maturizăm!

Pești

Ar fi bine să fiți foarte atenți la toate dezinformările care pot să apară în această perioadă. Se pot ivi tot felul de disensiuni la nivel verbal sau la nivelul acțiunilor. Sunt câteva zile cu grad mare de disimulare și pot să existe vorbe mincinoase! Mare atenție să nu fiți deturnați de la acțiuni de mare importanță! În această perioadă, fiecare persoană are o misiune.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Greșelile trecutului s-au acumulat. „E foarte mult rău în lume și e un rău gratuit. Asta mă sperie” (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe