Anunț important pentru șoferi: Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui

Anunț important pentru șoferi: Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui
Foto simbol: Hepta.ro / MMA / Vlad Stan

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță restricții de circulație pe Autostrada Soarelui (A2). Acestea vor fi valabile în perioada 12-15 august.

Restricții pe Autostrada Soarelui

Restricțiile se aplică pentru camioane și tiruri de marfă cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Totodată, acestea vor putea circula pe A2, însă în anumite intervale orare.

Sâmbătă și luni, având în vedere mini-vacanța românilor (13-14-15 august), pe A2. Bucureși – Fundulea – Lehliu – Fetești – Cernavodă – Constanța (intersecţia A2 cu A4) pe sensul București – Constanța, vor exista restricții între 6:00 – 22:00, vineri de la 12:00 la 22:00, iar duminică de la 16:00 la 22:00

Pe sensul Constanţa-Bucureşti, restricţiile se aplică duminică şi luni în intervalul 6:00 – 22:00.

Potrivit CNAIR, pe autostrada A2 București – Constanța vor exista restricții de circulație pentru a permite realizarea unui pilon pentru autostrada A0.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)