Prins de radar cu 186 km/h pe un bulevard din București

Prins de radar cu 186 km/h pe un bulevard din București
Foto: facebook Poliția Capitalei

Un șofer din București a vrut să arate cât este de vitezoman și a fost prins de radar pe un bulevard din capitală, în timp ce avea 186 km/h, mult peste limita specifică respectivei porțiuni de drum. Oamenii legi spun că au avut de a face cu un record de viteză al ultimilor ani.

Evenimentul s-a petrecut duminică, pe bulevardul Aviatorilor, în apropiere de sediul Guvernului, notează Poliția Capitalei.

Prins cu aproape 190 km/h în București

„25 Septembrie 2022, ora 12.01, Sectorul 1, București, cer senin, asfaltul uscat, condiții favorabile pentru decolarea unui avion și-n același timp pentru producerea unui accident rutier pe drumurile publice în cazul rulării cu o viteză de 186 km/h.
❗️Atenție, limita pe sectorul de drum respectiv este de 60 km/h.
🛑Șoferul din imagine a fost oprit la timp de “turnul de control al Brigăzii Rutiere” înainte ca siguranța participanților la trafic să fie pusă în pericol.
În plus, dreptul de “a pilota” i-a fost suspendat pentru 120 de zile.
La fel ca el au rămas fără acest drept alți 14 conducători auto, după doar câteva ore de acțiune.
Alegeți viața și bucurați-vă de fiecare deplasare cu mașina, în siguranță.
P.s. Vă dorim întotdeauna cer senin, asflat uscat și drumuri în siguranță!”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Poliția Capitalei.

Potrivit digi24, bărbatul trebuie să plătească o amendă de 1.300 de lei, la care se adaugă 4 luni în care va avea permisul suspendat.

Urmăriți B1TV.ro și pe