Şofer român de TIR, omorât de un alt şofer român, într-o parcare din Spania

Şofer român de TIR, omorât de un alt şofer român, într-o parcare din Spania
Sursa Foto: stiridiaspora.ro

Un şofer român de TIR a fost omorât de un alt şofer român, iar un altul a ajuns la spital, după un conflict sângeros într-o parcare din Spania.

Un alt şofer român de TIR a fost înjunghiat şi a ajuns în stare gravă la un spital din zonă.

Incidentul tragic s-a petrecut în acest weekend, în Spania, acolo unde românii s-au întâlnit pentru a face pauză.

Lucian Boboc şi un alt român, ambii şoferi de TIR, s-au întâlnit cu Adrian Claudiu Baicu, un şofer român de dubă, toţi fiind din judeţul Argeş.

Din motive necunoscute, între cei trei şoferi români a izbucnit un scandal.

În timpul scandalului, Baicu a pus mâna pe un cuţit cu care a început să îi ameninţe pe cei doi şoferi români de TIR, potrivit stiridiaspora.ro.

Şofer român de TIR omorât în Spania de un alt român

Adrian Baicu a început să îi înjunghie pe Boboc şi pe colegul său. Ceilalţi martori la scandal, au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului au ajuns, în scurt timp, echipaje ale Poliţiei, dar şi echipaje medicale.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Lucian Boboc, în timp ce colegul său, înjunghiat la rândul său, a supravieţuit şi a ajuns în stare gravă la spital.

Adrian Claudiu Baicu a fost reţinut de poliţişti şi acuzat de crimă, dar şi de tentativă de omor şi riscă ani grei de închisoare.

Ancheta poliţiştilor din Spania va stabili şi motivul pentru care românul şi-a ucis un coleg şi l-a rănit grav pe altul. Deținutul va fi în curând adus în fața instanței de custodie Figueres, acuzat de omucidere și vătămare.

Pe Facebook, în grupurile dedicate şoferilor români care lucrează în străinătate, ceilalţi şoferi au comentat crima sângeroasă.

„Adrian Claudiu B. ai facut cea mai mare „realizarea” a vieții tale… pe unul l-ai bagat în groapă (condoleanțe familiei), iar pe celalalt l-ai bagat în spital. Funia, apa și săpunul să fie pe capul tău”, se arată pe grupurile de Facebook ale șoferilor români.

Șoferii au transmis numeroase mesaje de condoleanțe, dar și mesaje de indignare pentru ucigaș.

Ultima oră
20:33 - Tanczos Barna: Avem foarte multe infrigementuri pe mediu / Primăriile fără contract de salubrizare pe colectare selectivă vor fi amendate. Unde există uz de fals mergem mai departe cu plângeri penale (VIDEO)
20:27 - Adrian Mutu este noul selecționer al naționalei de fotbal a României
20:16 - Joe Biden nu ia în calcul trimiterea de trupe NATO pentru a apăra Ucraina în fața unui posibil atac rus
20:09 - Florin Cîțu: S-a ajuns la forma finală a ordonanței pe PNRR. Agențiile pentru Dezvoltare Regională vor putea fi implicate în derularea de proiecte din educație, sănătate și reformă socială (VIDEO)
19:48 - Viktor Orban vine în România. Premierul Ungariei va participa la tăierea porcului
19:32 - Florin Cîțu, după ședința coaliției: Regula de bază, partidul care dă președintele de CJ va da și prefectul. Prefectul Capitalei va fi de la PSD; la Cluj, de la PNL (VIDEO)
19:23 - Florin Roșu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași: Cam într-un an de zile ne vom obișnui să conviețuim cu SARS-CoV-2, așa cum astăzi conviețuim cu virusul gripal (VIDEO)
19:20 - Record negru în Germania. Țara a înregistrat cel mai mare număr de decese asociate COVID-19
19:14 - Marcel Ciolacu (PSD), un nou anunț despre taxe și impozite: „Doresc un guvern care să colecteze ceea ce este a statului român” (VIDEO)
18:57 - Marcel Ciolacu: Ar trebui să finalizăm anul și cu un buget de stat trecut prin Parlament / În program am prins clar că vom vorbi în 2022 dacă se impun taxe noi. E posibil să nu fie nevoie de taxa de solidaritate (VIDEO)