Trafic de coșmar pe DN1: Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare (VIDEO)

Trafic de coșmar pe DN1: Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare (VIDEO)
Foto: capital.ro

Pentru a se bucura de relaxare şi aerul curat de munte, turiştii au trebuit să înfrunte mai întâi traficul infernal de pe DN1. În zona Comarnic, maşinile au înaintat, sâmbătă, pe anumite porţiuni în ritm de melc, iar răbdarea celor aflaţi la volan a fost pusă la încercare, informează B1 TV.

Până să ajungă să se distreze, șoferii au avut de înfruntat în trafic proba răbdării. Au mers zeci de minute bară la bară pe drumul național 1, spre Brașov.

Cea mai crunt de traversat a fost porțiunea dintre între Nistoreşti şi Comarnic.

Zeci de mii de turiști petrec minivacanță în stațiunile montane. Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare. 25.000 de polițiști se vor afla la datorie în minivacanţa de Rusalii și vor acționa cu 350 de radare.

Oamenii legii au și o serie de indicații pentru șoferi: să respecte limitele legale de viteză, să folosească luminile de întâlnire și să păstreze o distanță de siguranță suficientă față de autovehiculul din față. Șoferii trebuie totodată să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii și să pună în funcţiune luminile de avarie când încheie o coloană care opreşte sau încetineşte brusc. Nu în ultimul rand, trebuie să doarmă suficient înainte de a pleca la drum.

Trafic de coșmar pe DN1: Se circulă în coloană pe porțiuni întregi de șosea, iar drumurile sunt împânzite de radare

#DIRECT_ONE_58goor#

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)