Trafic restricționat pe autostrăzile A1 și A2 pentru efectuarea de lucrări

Trafic restricționat pe autostrăzile A1 și A2 pentru efectuarea de lucrări
Foto simbol: Pixabay

Traficul este restricționat miercuri pe autostrăzile A1 București – Pitești și A2 București – Constanța pentru efectuarea de lucrări, a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române.

Infotrafic: Trafic restricționat pe autostrăzile A1 și A2 pentru efectuarea de lucrări

Pentru A1, restricționarea este în vigoare până la ora 15:30.

„Astăzi, între orele 06.30 – 15.30, circulația va fi restricționată  progresiv pe a doua bandă pe A1 București –Pitești,  pe sensul către capitală, între kilometrii 44  – 42, în zona localității Vânătorii Mici, județul Giurgiu, pentru colectarea nisipului din zona mediana. Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, spune Centrul Infotrafic.

Pe A2, traficul este restricționat până la ora 10.

„Astăzi, 17.08.2022, începând cu ora 07:00 pana la ora 10:00, se va restricționa banda nr 2, pe sensul către capitală, între km 145+800-146, pentru efectuarea lucrărilor de carotare. Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!”, a mai precizat Centrul Infotrafic.

Urmăriți B1TV.ro și pe