Viscolul închide drumuri: Autostrada Soarelui și 16 sectoare de drumuri naționale din șase județe au fost închise (VIDEO)

Viscolul închide drumuri: Autostrada Soarelui și 16 sectoare de drumuri naționale din șase județe au fost închise (VIDEO)
Foto: Constănțeanul

Viscolul a creat mari probleme în judeţul Constanţa, deşi nu a mai nins la fel de tare ca săptămâna trecută . S-a circulat cu greutate pe multe şosele, iar două drumuri naţionale au fost închise.

Şi pe autostrada A2 traficul rutier a fost restricţionat în această noapte. Codul galben de viscol emis de ANM a fost prelungit până în această dimineaţă la ora 10.00.

Judeţul Constanţa a căzut din nou pradă zăpezii şi vântului puternic. Mai multe drumuri au fost închise, iar în unele zone nici măcar utilajele de deszăpezire nu intră decât pentru cazuri de extremă urgenţă.

Tirurile şi camioanele nu au reuşit în niciun fel să treacă de blocajele poliţiştilor care au restricţionat traficul pe toate drumurile din judeţ.

"Se circulă, dar se circulă controlat, dăm drumul doar la mașinile mici să circule", a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu.

Tot din cauza viscolului puternic a fost restricţionat şi traficul pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre litoral

Pe lângă autostrada Soarelui, din cauza viscolului mai sunt închise 16 sectoare de drumuri naţionale din şase judeţe.

Viscolul închide drumuri: Autostrada Soarelui și 16 sectoare de drumuri naționale din șase județe au fost închise

#DIRECT_ONE_1r6afp#