Contact

B1tv.ro  – Despre noi

B1tv.ro este site-ul postului de televiziune B1 TV. Suntem una dintre cele mai tinere echipe din online-ul românesc, conținutul produs de noi fiind deseori în topurile preferințelor cititorilor din România.

Site-ul B1tv.ro este împărţit în mai multe secţiuni: Politică, Eveniment, Știri locale, Economic, IT&C, Auto, Externe, Monden și Sport.

O altă secţiune importantă a site-ului B1tv.ro o reprezintă cea de LIVE, unde vizitatorii pot urmări în direct programele B1 TV. Acestea pot fi vizionate apoi din nou la secţiunea ÎNREGISTRĂRI.

Răspunderea editorială

Întreaga răspundere editorială aparține exclusiv Ancore Media S.R.L. 

Puteţi consulta AICI – CODUL DEONTOLOGIC B1 TV şi standardele editoriale ale redacţiei.

Pentru probleme tehnice legate de funcționarea site-ului www.b1tv.ro, precum și pentru eventuale colaborări, propuneri de subiecte și sesizări ne puteți contacta la adresele: [email protected] și [email protected].

Coordonatele furnizorului de servicii mass-media unde poate fi contactat rapid, direct şi eficient: Telefon: 021/599.66.55 ; 031.9490

Echipa redacțională

Redactor-șef:

Seniori Editori

Redactori

Reamintim că site-ul B1tv.ro este administrat editorial și tehnic exclusiv de Ancore Media S.R.L. Întreaga răspundere pentru conținutul programului postului B1 TV revine exclusiv societății B1 TV Channel SRL, program doar transmis pe B1tv.ro.

Pentru o neechivocă înțelegere, între părți s-a încheiat Contractul nr. 45 A/2019, în care Ancore Media S.R.L.  are calitatea de Prestator, iar B1 TV Channel are calitatea de Beneficiar, unde la art. 8 se stipulează expres:

Art. 8 – Prestatorul are întreaga răspundere editorială faţă de terţi, respectiv autorităţi, Beneficiarul neputând fi găsit răspunzător pentru opiniile sau materialele publicate în legătură cu PLATFORMA ONLINE B1TV, Beneficiarul fiind exonerat de răspunderea civilă sau penală în faţa eventualilor terţi reclamanți, mai puțin în legătură cu conținutul programul postului B1 TV semnal doar transmis de către Prestator.

În cazul în care Beneficiarul este chemat în judecată în legătură cu PLATFORMA ONLINE B1TV, acesta va invoca excepția lipsei calității procesuale pasive, toate obligațiile fiind în sarcina Prestatorului, acesta din urmă putându-se substitui în instanță Beneficiarului.

Pentru o neechivocă înțelegere, Prestatorul nu va răspunde în niciun fel față de niciun terț cu privire la programul postului B1 TV, conținutul programului, orice aspect/orice litigiu în legătură cu programul postului B1 TV, Prestatorul va invoca excepția lipsei calității procesuale pasive, toate obligațiile fiind în sarcina Beneficiarului, acesta din urmă putându-se substitui în instanță Prestatorului.”.