A fost vândut cel mai scump Rolex din lume. Vezi cum arată și cât a costat!

A fost vândut cel mai scump Rolex din lume. Vezi cum arată și cât a costat!
Foto: melrosejewelers.ca

Un ceas Rolex supradimensionat, cromat, produs în 1942 a fost cumpărat cu 1,16 milioane de dolari, în cadrul unei licitații organizate de firma Chiristie’s, din Geneva, informează Business Insider.

Acest produs al mărcii Rolex a fost cel mai scump ceas vândut vreodată. Este fabricat din oțel inoxidabil și este echipat cu un cronograf de mare precizie.

Potrivit sursei precizate, 12 astfel de exemplare au fost produse în lume, dintre care doar 8 au reușit să fie păstrate până la ora actuală.


Foto: businessinsider.com

Aceste ceasuri au fost concepute pentru a fi oferite cadou piloților de Formula 1 din anii ’40,  în Italia și Marea Britanie, precum Stefano La Motta sau Barone di Salinella, care conduceau mașinile și trebuiau să cronometreze timpul parcurs.

Casa de licitații Christie’s nu a dorit să ofere nicio informație despre noul posesor al ceasului în valoare de 1,16 milioane de dolari.

Ultima oră
09:49 - Valeriu Gheorghiță, mesaj pentru medicii nevaccinați anti-COVID: „Sprijinul statului, pentru testarea gratuită, nu poate să fie la nesfârșit”
09:19 - Românii cumpără apartamente și case la mare. Cât costă locuințele de lux din Mamaia Nord (VIDEO)
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme”