Black Friday 2021 la Auchan. Când încep promoțiile și care sunt cele mai căutate produse

Black Friday 2021 la Auchan. Când încep promoțiile și care sunt cele mai căutate produse
Reduceri de Black Friday la Auchan / Foto: Facebook / Auchan

Auchan a pregătit numeroase oferte de Black Friday 2021, iar clienții sunt întâmpinați cu reduceri la toate categoriile de produse. În una noiembrie, în magazinele Auchan, cele mai mari soldări vor fi totuși la produsele non-alimentare.

În luna noiembrie, comercianții și retaileri dau startul reducerilor de Black Friday 2021. Astfel, în magazinele Auchan, clienții vor beneficia de oferte la produsele selecționate.

Black Friday 2021 la Auchan. Când încep reducerile

Black Friday la Auchan va începe în data de 10 noiembrie și se va încheia în ziua de 23 noiembrie 2021. Lanțul de hypermarketuri aduce reduceri în special la produsele non-alimentare, precum mașini de călcat, televizoare, mașini de spălat sau produse de curățenie, aspiratoare și telefoane mobile.

Reducerile încep de 10%, iar cea mai mare scădere de preț este la aspiratoare, acolo unde prețurile vor fi și cu 56% mai mici. Ți mașinile de călcat vor avea parte de reduceri, acolo procentul maxim de scădere din preț este de 53%.

Clienții vor putea achiziționa apare de cafea cu 45% mai ieftine sau roboți de bucătărie cu o reducere de peste 20%.

Sfaturi pentru Black Friday, la ce trebuie să fiți atenți când încep promoțiile

Așadar, principalele detalii pe care trebuie să le analizăm când cumpărăm de Black Friday sunt:

  • prețurile din ultima lună
  • perioada de livrare
  • garanția
  • modul în care facem plata
  • să verificam produsul în prezența curierului

Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii recomandă atenție sporită la promoții, astfel încât să fie aleasă oferta care corespunde cel mai bine nevoilor de comunicare și consum, dar și opțiunile de livrare a coletelor.

Ultima oră
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale