Hypermarketurile sunt deschise în Ajun până la ora 22.00 (VIDEO)

Hypermarketurile sunt deschise în Ajun până la ora 22.00 (VIDEO)
Foto: magazinsalajean.ro

Cei care mai au de făcut cumpărături pe ultima sută de metri pentru masa de Crăciun pot merge liniştiţi şi astăzi în supermarketuri şi malluri, care sunt deschise, în mare parte, până la miezul nopţii.

Magazinele Carrefour, Cora, LIDL, Auchan, Kaufland, Billa, Mega Image au astăzi program până la ora 22.00, iar unele chiar până la miezul nopţii. Asta în timp ce mâine şi pe 1 ianuarie vor fi închise, însă, între Crăciun şi Anul Nou, vor avea program normal sau chiar prelungit, după caz. În schimb, pe 26 decembrie, hipermarketurile vor fi deschise până la ora 19.00.

Program cu publicul au şi băncile, a căror angajaţi muncesc cel mult până la ora 17.00. În schimb, pe 25 şi 26 decembrie, acestea vor fi închise, cu mici excepţii.
În unităţile ING Bank, astăzi şi pe 31 decembrie, se va lucra până la ora 13:00, în timp ce la Unicredit, astăzi este program normal, iar pe 31 decembrie, program scurt, de la 09.00, la 14.00.

Unitățile BCR, BRD și CEC Bank nu au program cu publicul pe 25 și 26 decembrie. În rest, se vor respecta intervalele normale de muncă.

Atenţie dacă nu plecaţi în vacanţă şi aveţi chef de plimbat prin malluri. Mai toate vor fi închise în ziua de Crăciun şi de Anul Nou, cu 2 excepţii. În restul zilelor, vor fi deschise chiar şi până la ora 23.00.

Hypermarketurile sunt deschise în Ajun până la ora 22.00

#DIRECT_ONE_tx8789#

Urmăriți B1TV.ro și pe