Job-ul plătit între 1.500 și 3.000 de euro. Bacalaureatul nu este necesar

Job-ul plătit între 1.500 și 3.000 de euro. Bacalaureatul nu este necesar
Jobul care e plătit între 1.500 și 3.000 de euro iar BAC-ul nu este necesar

Trăind în vremurile în care prețurile au trecut prin schimbări majore, iar tinerii caută locuri de muncă plătite cât mai bine și care să nu necesite studii superioare.

Jobul care e plătit între 1.500 și 3.000 de euro iar BAC-ul nu este necesar

Companiile aeriene trec printr-o perioadă dificilă, din punct de vedere al personalului, în perioada pandemiei fiind nevoite să renunțe la mulți angajați. Astfel, tinerii care vor să muncească pe un salariu mare dar nu au studii, se pot orienta către o carieră în domeniul aviației.

Companiile aeriene caută angajați care să fie majori să sa fi terminat liceul, diploma de Bacalaureat nefiind necesară.

O altă condiție pe care o au angajatorii este ca doritorii să aibă un buget alocat cursurilor de pregătire. O etapă de pregătire cuprinsă între trei și șase săptămâni costă, între 1.500 și 2.600 de euro. La final, cursanții vor avea un examen, iar dacă îl promovează au toate șansele să se angajeze la diverse companii aeriene, având ocazia să câștige poate chiar din prima lună costul pe care l-au plătit pentru curs.

Atestatul EASA este obligatoriu

 Nu sunt necesare multe cursuri ca să devii însoțitor de bord, însă e obligatoriu doar atestatul EASA (European Union Aviation Safety Agency/Agenţia Europeană de Siguranţă a Aviaţiei) pentru însoțitori de bord.

”Nevoia este foarte mare. Noi avem un parteneriat cu un operator aerian şi cursanţii şcolii noastre au prioritate la angajare. Noi suntem norocoşi că am prins parteneriatul ăsta, dar, în general ei depun CV-ul când aud de anumite posturi disponibile”, a declarat Iulia Iovu, trainer în domeniul aviației, conform observatornews.ro.

Pentru potențialii angajați, această meserie poate fi foarte atractivă. Pe lângă salariile bune, călătoriile reprezintă un avantaj mai ales pentru pentru tinerii care nu au obligații și familii, având posibilitatea să viziteze toată lumea prin intermediul serviciului.

„Cei tineri, până în 25 de ani, care nu au încă obligaţii, familii, responsabilităţi se pot axa spre o companie charter şi au posibilitatea să viziteze întreaga lume”, a mai spus trainerul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:21 - Ce se va întâmpla, de la 1 ianuarie, odată cu majorarea salariului minim. Casa de Pensii a făcut anunțul: „Începând cu aceeaşi dată …”
18:11 - Ministerul Apărării avertizează asupra unei campanii masive de manipulări și dezinformări care circulă în spațiul public
17:49 - AEP a trimis mai multe probe Parchetului General, care arată banii băgați în campania electorală a lui Călin Georgescu: „Atestă că nu a fost o campanie cu finanțare zero” (VIDEO)
17:44 - Daniel Breaz, despre dosarul care îl vizează pe Horațiu Potra: „Pe mine mă frapează faptul că Georgescu avea nevoie de această pază”
17:08 - Marian Vanghelie, trimis în judecată de procurorii DNA, în dosarul Economat. Fostul primar, acuzat de complicitate la abuz în serviciu. Prejudiciul este de sute de milioane de lei
17:02 - Crimă în Sectorul 5 al Capitalei. Mama agresorului a sunat la 112 pentru a anunța fapta
16:56 - Gheorghe Ialomițianu: „Acest Guvern trăiește din împrumuturi și vă dați seama ce dobânzi plătim” (VIDEO)
16:51 - Bogdan Matei (PSD), despre problemele cauzate de softul Casei de Pensii: Sunt foarte multe probleme și, din păcate, pensionarii au de suferit. Statul român, prin anumite instituții ale sale, nu este pregătit de digitalizare (VIDEO)
16:42 - Amenzi uriașe în urma controalelor ANSVSA din supermarketuri și hipermarketuri. Ce nereguli au găsit inspectorii în magazine
16:21 - IPJ Brăila rămâne în continuare șără șef: Note de 2,66 și 4,81 obținute de cei doi candați la concursul de ocuparea postului