Lucian Isar, atac dur la adresa şefului BNR: „Isărescu este o victimă acum când se încearcă auditarea şi nu când a reuşit să se ascundă cu ajutorul lui Hrebenciuc”

Lucian Isar, atac dur la adresa şefului BNR: Isărescu este o victimă acum când se încearcă auditarea şi nu când a reuşit să se ascundă cu ajutorul lui Hrebenciuc

Economistul Lucian Isar, cunoscut pentru poziţiile sale critice la adresa conducerii Băncii Naţionale a României (BNR), continuă războiul împotriva guvernatorului Mugur Isărescu.

Isar îl acuză pe şeful BNR că se victimizează în presă, „acum când se încearcă auditarea şi nu când a reuşit să se ascundă cu ajutorul lui Hrebenciuc”.

„De ce se teme Isarescu de se tot victimizeaza in presa?
Daca asculti anumiti vectori de opinie calibrati straniu Isarescu este o victima.
Sunt aceeasi care in 2010 puneau mana pe aur si sustineau ca tot este in tara (aveau sa afle peste inca 6 ani ca aurul nu mai era de mult acolo unde au crezut ca e, printre piscoturi).
Dupa 28 de ani de victimizare Isarescu se plange la cine are un interes sa il asculte ca un audit normal si eliminarea imunitatii nu sunt absolut normale.
Isarescu a beneficiat de aceste cadouri relativ recent, dupa 2002, cu ajutorul lui Viorel Hrebenciuc.
Ce a dat in contraprestatie doar istoria va dezvalui si poate Liviu Tudor.
Isarescu este o victima acum cand se incearca auditarea si nu cand a reusit sa se ascunda cu ajutorul lui Hrebenciuc.
De ce se teme atat de tare Isarescu de pune la dispozitie toate resursele pentru a nu fi controlat?”, a scris Lucian Isar, pe pagina sa de Facebook.