Nokia analizează noi strategii și ia în calcul o fuziune cu Alcatel-Lucent

Nokia analizează noi strategii și ia în calcul o fuziune cu Alcatel-Lucent

Nokia evaluează variante pentru strategia viitoare, astfel că ia în calcul o fuziune cu grupul francez Alcatel-Lucent, au declarat surse apropiate discuţiilor, citate de Reuters. Nokia nu a început discuţiile cu grupul francez, ci doar evaluează această variantă pe plan intern.

Compania finlandeză a preluat în această vară, pentru 1,7 miliarde euro, participaţia grupului german Siemens la producătorul de echipamente de telecomunicaţi Nokia Siemens Networks.

Microsoft va prelua divizia de telefoane mobile a Nokia pentru 5,4 miliarde euro, grupul finlandez urmând să se concentreze ulterior pe NSN, serviciile de navitaţie şi geolocaţie HERE şi activităţi de cercetare şi dezvoltare.

 

Ultima oră
08:36 - Cel mai aglomerat weekend pe litoralul românesc. Surprize în topul celor mai căutate stațiuni: „Cererea este mai mare ca oferta” (VIDEO)
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia