Porsche: Noul model hibrid 918 Spyder poate fi comandat

Porsche: Noul model hibrid 918 Spyder poate fi comandat
Foto: carandvannews.co.uk

Reprezentanții companiei germane constructoare de automobile, Porsche au confirmat că modelul hibrid 918 Spyder poate fi achiziționat, informează site-ul CarandVan News.

Potrivit oficialilor Porsche, modelul 918 Spyder este cel mai scump model de până acum, și va costa 674.000 de euro cu TVA.

Clienții care doresc să-și cumpere deja noul hibrid pot face comenzi, însă nu vor primi mașina mai devreme de noiembrie 2013.

Porsche 918 Spyder este propulsat de o uzină de forță V8 de 500 CP, care poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3,2 secunde și poate atinge o viteză maximă de 320 de km/h și poate parcurge 100 km consumând doar trei litri de carburnat. Emisiile de noxe nu vor depăși 70 g/km. Datorită celor două motoare electrice de care mașina va dispune, noul hibrid se va putea deplasa 25 km fără a utiliza comubistibili convenționali.

Porsche a anuțat că vor fi proiectate în total doar 918 mașini.

Tags:
Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome