Smiley, în vizorul Fiscului: Inspectorii ANAF verifică averea artistului

Smiley, în vizorul Fiscului: Inspectorii ANAF verifică averea artistului
Foto: radiocox.ucoz.com

Averea lui Smiley a intrat în vizorul inspectorilor de la ANAF, după ce, în ultima vreme, câştigurile maneliştilor şi a altor artişti au început să fie verificate de Fisc.

Smiley și-a înființat prima companie în anul 2006, iar profitul inițial de atunci a fost de peste 250.000 de lei, notează jurnalistii de la bzi.ro

Cu trecerea timpului, situația artistului s-a îmbunătățit simțitor, mai ales de când „Ha Ha Ha Production SRL” a avut soliști de top, care au adus câștiguri imense.

Numai în 2013 artistul a avut un profit net de 669.187 de lei, cifra uriașă pentru o vedetă.

Pe de altă parte, în 2014, situația s-a schimbat, banii au scăzut simțitor la „doar” 72.411 de lei, dar Smiley a câștigat pe altă parte.

Acesta a avut contracte foarte mari de publicitate, în special cu o firma de telefonie, iar din spectacole încasează peste 600.000 de euro pe an.

Totodată, de Revelion, artistul cere pentru o reprezentație 7.000 de euro, iar el are minim 5 spectacole în acea noapte, iar dacă vrei să ai o piesă compusă de el, te costă în jur de 3.000 de euro dar și succesul este garantat.

În aceste condiții, în această vară, Smiley a ajuns în vizorul Fiscului care a cerut toate documentele care să demonstreze legal că business-urile lui nu au nicio fisură.

De asemenea, artistul a fost verificat și în și în depunerile anuale, pentru a se vedea dacă exista vreo contradicție între declarații și câștigurile reale.

Până în prezent nu s-a depistat vreo problemă, iar Smiley a spus că înțelege acțiunile Fiscului, întrucât „oamenii de acolo își fac datoria, iar el este în regula cu hârtiile oficiale”, au dezvaluit apropiații vedetei.