A murit un interlop celebru

A murit un interlop celebru

Un celebru interlop din București a murit în Peninsula Iberică din cauza cancerului la rinichi.

Mihăiţă Caştet a fost bodyguard în mai multe localuri, între care Melody de pe Magheru, Bamboo, dar şi Grădina cu flori, din postura de gardă de corp a impresarului FIFA de atunci, Dumitru Ciorbă. Originar din cartierul bucureştean Berceni, el a legat prietenii cu majoritatea sportivilor implicaţi în activităţi de pază şi protecţie, dar şi cu mulţi lideri ai lumii interlope, fără însă să fi fost asociat în mod special cu una dintre grupări, potrivit us24.ro.

În urmă cu câţiva ani a plecat în Spania, unde a şi fost diagnosticat cu cancer la rinichi. Boala s-a răspândit repede în organism, iar Mihăiţă Caştet a murit chiar în Peninsula Iberică.

Printre cei care şi-au manifestat regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Mihăiţă Caştet se numără şi Mircea Nebunu, liderul Clanului Sportivilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
22:51 - Este alertă de tsunami în Italia, după cutremurele devastatoare din Turcia / În regiunile sudice traficul feroviar a fost oprit
22:39 - Tanczos Barna: Nu a existat nicio discuție concretă despre scoaterea UDMR din coaliția de guvernare. Sunt convins că ne vom păstra formula de 3+1 și după rocada din mai
22:29 - Primarul unei comune din Bacău s-a ocupat singur de deszăpezirea drumurilor
22:14 - O femeie trăia cu 800 de șobolani în apartament / Autoritățile au intervenit, după ce vecinii au reclamat mirosul insuportabil
22:11 - Florin Cîțu: Nu știe nimeni care este impactul bugetar al proiectului de lege aprobat de Guvern pentru pensiile de serviciu. Pierdem zeci de miliarde de euro dacă nu facem acest jalon din PNRR (VIDEO)
22:10 - Mesajul Regelui Charles pentru Turcia: „Gândurile şi rugăciunile noastre speciale se îndreaptă către toţi cei care au fost afectaţi de acest dezastru”
21:50 - Ahmet Eyüp Türkaslan, portarul antrenat de Marius Șumudică sezonul trecut, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia: „Oh, dragul meu frate!”
21:38 - George Simion, despre o candidatură la alegerile prezidențiale din 2024: „Mai demult excludeam, acum nu exclud în totalitate”
21:32 - Se menține riscul maxim de producere a avalanșelor în Munții Făgăraș. Până când este valabil avertismentul și care sunt zonele vizate
21:20 - Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis! Și-ar fi pus ștreangul la gât în timp ce vorbea la telefon cu cumnata sa