A primit a doua șansă la viață! Andreea s-a trezit miraculos din comă după 23 zile, iar astăzi este studentă la medicină: „Dumnezeu mi-a dat zile” (VIDEO)

A primit a doua șansă la viață! Andreea s-a trezit miraculos din comă după 23 zile, iar astăzi este studentă la medicină: „Dumnezeu mi-a dat zile” (VIDEO)
Sursa Foto: Captură Video/ Facebook/Spitalul Clinic de Urgență "Prof. Dr. Nicolae Oblu" Iași

O tânără în vârstă de 19 de ani a primit a doua șansă la viață. În urmă cu aproape doi ani, Andreea a ieşit miraculos dintr-o comă profundă în care a stat 23 de zile la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.

Și-a revenit din comă, iar astăzi este studentă la medicină

La începutul lunii februarie 2021, Andreea se afla la Gura Humorului, împreună cu o altă prietenă şi au plecat la plimbare cu un ATV. Fetele s-au răsturnat într-o râpă, iar vehiculul a căzut peste tânăra de 19 ani, aceasta suferind leziuni grave, potrivit adevarul.ro.

Cu toate că șansele de supravieţuire erau destul de reduse, eforturile medicilor și rugăciunile părinţilor au salvat-o pe Andreea, chiar și după 23 de zile de comă profundă.

Andreea a reușit să își revină miraculos, iar astăzi a ajuns înapoi în secția de ATI a spitalului pentru a le mulțumi cadrelor medicale care s-au luptat pentru a o salva.

„Am 21 de ani și sunt studentă la Medicină și am venit să mulțumesc echipei medicale, personalului medical pentru că sunt în viață. Au luptat pentru mine. În 2020, pe 4 februarie am avut un accident grav, 22 de zile de comă de gradul patru. Nu am avut șansă de viață.

Eu am vrut să lupt să trăiesc, mi-am dorit să fiu în viață și după a 23-a zi m-am trezit și am început să plâng. Dumnezeu mi-a dat zile și atunci după ce m-am trezit întregul personal, întreaga echipă medicală s-a mobilizat și datorită lor acum studiez în anul III la Medicină, îmi fac stagii, iar totul e foarte bine”, a declarat Andreea Iordăchescu.

Pe durata spitalizării, Lucian-Eva, managerul spitalului de Neurochirurgie din Iași a făcut parte din echipa care a supravegheat-o pe Andreea.

„Andreea este propria ei minune. A venit în spital cu un traumatism cranio-cerebral grav, a stat în comă o lungă perioadă de timp, iar datorită dorinței ei de a trăi, dorința ei de a face facultate și de a-și vedea părinții a rămas în viață. A fost într-un moment critic.

Efortul a fost mare, în primul rând din partea ei, a fost mare și din punct de vedere al echipei medicale pentru că au fost implicate toate resursele pentru a-i da cele mai mari șanse de supraviețuire.

Iar faptul că astăzi este studentă în anul trei și și-a reulat cursurile este cea mai mare mulțumire pe care o poți avea ca medic atunci când pacientul care vine să-ți mulțumească”, a declarat Lucian Eva.

Urmăriți B1TV.ro și pe