PLAN ROȘU de intervenție la Brașov: Un autocar plin cu elevi s-a răsturnat. Autoritățile sunt în ALERTĂ! (VIDEO)

PLAN ROȘU de intervenție la Brașov: Un autocar plin cu elevi s-a răsturnat. Autoritățile sunt în ALERTĂ! (VIDEO)
Foto: captură Youtube

Plan roşu de intervenţie pe drumul care leagă Râşnov de Predeal. Un autocar plin cu elevi s-a răsturnat într-o curbă. Zeci de echipaje de pompieri şi salvatori de la ISU şi Smurd au ajuns la locul accidentului.

La bordul autocarului care s-a răsturnat pe DN 73A se aflau 33 de copii şi 26 de adulţi. Accidentul a avut loc în timp ce autovehiculul circula pe sensul spre Râşnov.

La faţa locului s-au deplasat șapte echipaje SMURD, patru echipe de la Ambualnță, un echipaj de descarcerare şi trei mașini de intervenție cu apă şi spumă.

Inițial a fost solicitat la fața locului și un elicopter, dar a fost întors din drum, susțin reprezentanții ISU.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, oamenii reușind să scape din autocar, în timp util. Trei persoane au fost rănite uşor şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului. O singură persoană, a necesitat transportarea la spital pentru primii îngrijiri medicale amănunţite.

Poliţiştii efectuează acum cercetări pentru stabilirea împrejurărilor producerii accidentului.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)