Accident fatal pe „drumul morții” din Caraș-Severin. Un șofer a intrat cu mașina pe contransens și s-a lovit frontal de un TIR (VIDEO)

Accident fatal pe „drumul morții” din Caraș-Severin. Un șofer a intrat cu mașina pe contransens și s-a lovit frontal de un TIR (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

Un bărbat a murit, joi dimineață, după ce a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR pe DN 6, în afara localității Plugova, județul Caraș-Severin, informează Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Accident fatal joi dimineață pe „drumul morții” din județul Caraș-Severin

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 6, la kilometrul 397+500 de metri, în afara localității Plugova, județul Caraș-Severin, conducătorul unui autoturism a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR. În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat. Circulația rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind în creștere”, spun autoritățile.

Dalia State, subcomisar la Centrul Infotrafic, a precizat că s-au format coloane de mașini pe ambele sensuri.

„Circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers pentru aproximativ două ore. De circa 30 de minute a fost reluată pe un sens. În prezent, se desfășoară doar pe un singur fir alternativ, prin dirijarea polițiștilor care se află la fața locului, și valorile de trafic au crescut semnificativ în urma acestui accident. În prezent, sunt formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers”, a spus ea, joi dimineață, la Știrile B1 TV prezentate de Ștefan Pășcuță.

Urmăriți B1TV.ro și pe