Accident grav în județul Gorj! Un fotbalist de 19 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea acasă de la o petrecere (FOTO)

Accident grav în județul Gorj! Un fotbalist de 19 ani și-a pierdut viața în timp ce se întorcea acasă de la o petrecere (FOTO)
foto: Mediafax

Sfârșit tragic pentru un tânăr șofer de 19 ani. Acesta și-a pierdut viața duminică seara în urma unui accident de mașină ce a avut loc înîn comuna Hurezani, din judeţul Gorj. Tânărul se întorcea de la o petrecere organizată cu ocazia Sfinților Constantin și Elena și, la un moment dat, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei prea mari și a intrat într-un stâlp de electricitate.

“A intrat cu autoturismul în stâlp. A rămas încarcerat. A intervenit Garda de Intervenţie Nr. 2 Hurezani, cu un echipaj pentru Descarcerare şi o ambulanţă din partea Serviciului de Ambulanţă Judeţean Gorj. Am făcut manevre de resuscitare, dar medicii de pe ambulanţă au declarat decesul”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Gorj,Florin Chisim, potrivit Mediafax.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

“Se deplasa din satul Totea- Licurici către Totea- Hurezani, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp de electricitate. A fost găsit de către echipajele de Poliţie inconştient, s-a efectuat cercetarea la faţa locului, victima ulterior decedând. A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj,Miruna Prejbeanu.

Marian Calotă era un fotbalist de laechipa Ştiinţa Hurezani. Prietenii îl descriu ca fiind un tânăr liniștit și cu bun simț și sunt șocați de trecerea în neființă mult prea devreme a acestuia. Apropiații au comentat pe rețelele sociale.

„Nu pot să cred ca ai plecat de langă noi! Ai fost un băiat perfect, mereu cu zâmbetul pe buze. O să ne lipseşti enorm! Dumnezeu să te odihnească, Marian!”, a scris un prieten de-al fotbalistului.

„Copil frumos ai devenit un înger, dar ai lăsat în urma prieteni, familie şi simple cunoştinte cu durerea pierderii tale! De ce a trebuit să pleci atât de devreme, de ce nu ai aşteptat să-ţi împlineşti toate visele?“, a scris un alt apropiat.