Accident grav pe autostrada A1: O tânără s-a răsturnat cu maşina şi a fost găsită la 15 metri de autoturism

foto:ziare.com

O bucureşteancă în vârstă de 23 de ani s-a răsturnat cu maşina pe autostrada A1 în decursul zilei de astăzi. Tânăra a suferit răni grave şi a fost găsită inconştientă la 15 metri distanţă de locul accidentului.

Căutări pe o rază de 200 de metri

“Prin 112 am fost anunţati de un participant la trafic ca pe A1, la kilometrul 32, pe sensul de mers spre Piteşti, un autoturism s-a răsturnat în afara părţii carosabile. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului Bolintin Deal cu o autospecialăde stingere cu apăşi spumăşi o descarcerare, precum si un echipaj SAJ care au găsit un singur autoturism răsturnat în afara părţii carosabile şi o victimă inconştientăla aproximativ 15 metri de acesta.

Este vorba de o tânărăîn vârstăde 23 de ani din capitalăcare conducea autoturismul şi se afla singurăîn maşină”, a declarat purtătoarea de cuvant a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu, potrivit Ziare.com

Tânăra a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca al Capitalei pentru a putea să primească toate îngrijirile necesare.