Adrian Minune şi-a dat demisia din funcţia de Consilier local în Ştefăneştii de Jos

Adrian Minune şi-a dat demisia din funcţia de Consilier local în Ştefăneştii de Jos
Foto: mediafax.ro

Adrian Simionescu, cunoscut publicului sub numele de Adi Minune, şi-a dat demisia din funcţia de consilier în Consiliul Local al comunei Ştefăneştii de Jos, pentru a nu mai fi chemat de Agenţia Naţională de Integritate să dea explicaţii cu privire la averea sa, anunţă Adevărul.

„Dacă aş fi chemat să dau explicaţii despre averea obţinută ilegal, aş înţelege. Dar aşa, să mă cheme la şase luni să mă întrebe ce cadouri am mai primit?!”, a declarat supărat cântareţul de manele.

Adi Minune a declarat că se acţiunile ANI de verificare a averii sale ar fi fost comandate politic, însă nu a putut spune cine s-ar afla în spatele acestora. El a mărturisit de asemenea, că din din postul de consilier avea un venit lunar de 94 de lei.

„Câştig foarte suficient, sau mai bine decât suficient ca să-mi ţin familia. Din indemnizaţia de consilier eu luam 94 de lei. Am trecut ieri pe la primărie să-i anunţ că îmi dau demisia şi am ridicat indemnizaţia pe două luni, că uitasem să o ridic”, a mai declarat fostul consilier local.

Parchetul Judecătoriei Buftea a dispus neînceperea urmăririi penale pentru fals în declaraţii în cazul lui Adrian Simionescu, consilier în Consiliul Local Ştefăneştii de Joc, cunoscut sub numele de Adi Minune, cercetarea fiind făcută la sesizarea Agenţiei Naţionale de Integritate.

Agenţia Naţională pentru Integritate a sesizat, pe 10 februarie 2010, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru a face cercetări în cazul lui Adrian Simionescu, pentru fals în declaraţii.

Agenţia Naţională de Integritate s-a sesizat din oficiu, pe 15.11.2010, cu privire la faptul că Adrian Simionescu ar fi acumulat, împreună cu familie, o avere care depăşeşte veniturile realizate.

Adi Minune este acuzat că a făcut “tranzacţii bancare suspecte”, că nu şi-a respectat obligaţiile fiscale, şi că nu a declarat un teren, în vederea impozitării.

ANI a sesizat şi Primăria din Afumaţi, în urma constatării stării de „incompatibilitate” a manelistului, care ocupa postul de consilier în Consiliul Local al Comunei Ştefăneştii de Jos, din Ilfov, ales din partidul PSD.

Adrian Minune renunță la politică

Tags: