Adrian Zuckerman: Să nu lăsăm extremiştii să preia controlul şi să influenţeze lumea

Adrian Zuckerman: Să nu lăsăm extremiştii să preia controlul şi să influenţeze lumea

Adrian Zuckerman a vorbit sâmbătă despre amenințarea teroristă care planează la nivel mondial, în contextul în care astăzi se împlinesc 20 de ani de la tragedia de la World Trade Center.

Fostul ambasador al Statelor Unite în România a afirmat că țara noastraă trebuie să rămână „o democraţie cu drepturi pentru toată lumea, fără extremişti”, de care trebuie să ne păzim.

Nu sunt pentru mine lucrurile astea. Sunt oameni care ştiu şi înţeleg lucrurile astea mai bine decât le înţeleg eu. Eu mă uit la probleme, nu la oameni şi cel mai important lucru actual e ca România să continue să dezvolte industria, are un potenţial enorm, are minerale, are petrol, gaz, lucruri din domeniul de IT, trebuie aduşi aici investitori, economia trebuie dezvoltată. Asta trebuie făcut. Şi lucrul diferit în timpuri din astea este să nu lăsăm extremiştii să ia controlul şi să influenţeze lumea. Trebuie să avem foarte mare grijă de extremişti care sunt periculoşi”, a transmis Adrian Zuckerman la emisiunea Insider Politic de la Prima TV.

Ultima oră
19:47 - Comisia Europeană ia în calcul să ofere despăgubiri pentru victimele serurilor anti-COVID. Mii de decese au fost confirmate. 75.000 de probleme neurologice de la Pfizer
19:45 - Alin Nica: Dominic Fritz n-a făcut nicio provizie ca să asigure aprovizionarea cu cărbune și gaz pentru iarnă. Îi este frică de presă și de oamenii din Timișoara / Sunat la „Bună, România!”, edilul nu a răspuns (VIDEO)
19:31 - Deputata Anamaria Gavrilă a făcut scandal la Înmatriculări. Nu i s-a permis accesul pentru că nu are certificatul verde. Reacția oamenilor: „Chemaţi, bă, mascaţii să o ia de aici!” (VIDEO)
19:26 - Ce este „Singura casă”, show-ul pe care Pro TV îl difuzează în noaptea de Halloween
19:19 - Ministerul Muncii: Viitoarea lege a pensiilor nu prevede majorarea vârstei de pensionare. Stagiul complet de cotizare va rămâne neschimbat
18:56 - WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, de la 1 noiembrie. Lista dispozitivelor afectate
18:52 - Republica Moldova primește 60 de milioane de euro de la UE pentru gestionarea crizei de aprovizionare cu gaze naturale. Deficitul a determinat Chișinăul să declare stare de urgență
18:45 - Un jurat, la un pas de a renunța la emisiunea „Românii au talent”
18:45 - OMS avertizează: „Pandemia de COVID-19 este departe de a se fi terminat”. Decizie radicală
18:20 - Campania de vaccinare își păstrează cadența: 111.556 de persoane vaccinate cu prima doză în ultimele 24 de ore