Adriean Videanu a ajuns la Înalta Curte, unde vor fi judecate contestațiile la măsurile preventive impuse în dosarul Bica 2 (VIDEO)

Adriean Videanu a ajuns la Înalta Curte, unde vor fi judecate contestațiile la măsurile preventive impuse în dosarul Bica 2 (VIDEO)
Foto: B1 TV

Arestații din dosarul Bica 2 contestă măsurile preventive. Vineri, magistrații Înaltei Curți judecă recursurile la arestare pentru Alina Bica, Dorin și Alin Cocoș, Ionuț Mihăilescu, informează B1 TV. Deciziile vor fi definitive.

În cazul în care va fi eliberat chiar și în arest la domiciliu, Cocoș va părăsi arestul Poliției. El mai are o măsură de arest la domiciliu și în dosarul Microsoft.

În plus, judecătorii contestă recursul făcut de Adriean Videanu la măsura controlului judiciar, impusă în același dosar.

Fostul ministru a ajuns la sediul Înaltei Curți vineri dimineață, în jurul orei 8.30, fără a face declarații în fața presei.

Adriean Videanu, la îCCJ

Ultima oră
08:50 - Adrian Vasilescu (BNR): „Haosul liberalizării pieței a determinat o creștere de 46% a prețurilor la energie în România, caz unic în UE”. Care sunt perspectivele cu privire la inflație, pentru 2022
08:30 - Anunțul Dr. Tudor Ciuhodaru, despre varianta Omciron: „Prin prisma mutațiilor e o variantă îngrijorătoare, dar aceste lucruri trebuie să se confirme și în viața reală” (VIDEO)
00:50 - Pacientul zero cu Omicron din Italia și-a infectat toată familia: „Situația e sub control. Vaccinul a funcționat excelent în cazul nostru”
00:20 - Octavian Jurma: Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami. Dacă infecţiozitatea noii variante de coronavirus se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi ca un trăsnet
00:06 - Valeriu Gheorghiță: Sunt indicii că Omicron este o variantă de scăpare de protecția anticorpilor, ceea ce reprezintă o problemă
00:03 - Marea Britanie confirmă 11 infectări cu varianta Omicron. Unele nu au legături cu deplasările în Africa de Sud
00:03 - Angajaţi ai Spitalului Judeţean din Botoşani, prinşi când încercau să fure mâncarea bolnavilor. Ce sancțiuni au primit
23:22 - Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur pentru a 7-a oară. Cine este „Atacantul anului” (VIDEO)
23:08 - Brașov: Înghesuială în Piața Sfatului la aprinderea luminițelor de Crăciun
22:58 - Adrian Câciu (PSD): Primăriile să se digitalizeze și să cunoască nivelul veniturilor, să primească subvenție numai cine are nevoie / Despre problema termiei în Capitală: Nu s-a făcut nici înainte, nici acum (VIDEO)