Aglomerație la cumpărături înainte de Paște: Cele mai căutate produse sunt carnea de miel, ouăle, fructele și legumele (VIDEO)

Aglomerație la cumpărături înainte de Paște: Cele mai căutate produse sunt carnea de miel, ouăle, fructele și legumele (VIDEO)
Foto: B1 TV

Aglomeraţie şi la cumpărături. Ouă, vopsea, carne de miel, drob, cozonac, vin şi fructe. Acestea sunt produsele cele mai căutate în această perioadă. Bucureşetenii au alocat anul acesta pentru masa de Paşte între 400 şi 500 de lei, informează B1 TV.

Românii şi-au completat listele pentru sărbătoarea Pascală şi au transformat magazinele în furnicare. Graba de a fi lăsat totul pe ultimul moment şi ofertele comercianţilor îi împinge pe mulţi să cumpere tot ce găsesc, în cantităţi mari chiar dacă nu le foloşeşte. La loc de cinste stau carnea de miel, ouăle, fructele şi legumele.

Cât despre banii cheltuiţi, oamenii ştiu să se gospodărească. Bugetul nu depăşeşte 500 de lei.

Comercianţii îşi freacă mâinile de bucurie în această perioadă. Sărbătorile creştine sunt ca de fiecare dată cea mai bună ocazie de a curăţa rafturile magazinelor. Iar cum românii sunt cei mai mari împătimiţi ai cumpărăturilor în exces, cu siguranţă câştigurile vor fi pe măsură.

Aglomerație la cumpărături de Paște

#DIRECT_ONE_uk4oe3#

Urmăriți B1TV.ro și pe