Galați: Cântăreţul preferat al lui Ceauşescu, în stare gravă la spital (FOTO)

Galați: Cântăreţul preferat al lui Ceauşescu, în stare gravă la spital (FOTO)

Alexandru Jula, cântărețul preferat a lui Nicolae Ceaușescu, a ajuns de urgență la Spitalul Clinic de Urgenţă din Galaţi, după ce i s-a făcut rău când se întorcea de la Cluj.

CLICK AICI – Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre Liviu DRAGNEA: Poate fi CONDAMNAT…

Artistul, în vârstă de 83 de ani, a reuşit să ajungă în scara blocului unde locuieşte, după ce i s-a făcut rău pe strada, vecinii sunând la 112. Un echipaj SMURD l-a transportat de urgență pe acesta la spital,informează Adevărul.

CLICK AICI – Anunț ȘOC pentru români: Trei milioane de mașini diesel, interzise de comisia europeană! Cum îți poți recupera o parte din bani

CLICK AICI – E oficial: Mihai Bendeac a recunoscut relația cu Delia! Când a început totul…

Bărbatul suferă de aproape 30 de ani de probleme cardiace, iar drumul de 15 ore cu trenul, pe care l-a făcut după ce își vizitase nişte rude, l-a obosit foarte mult.

CLICK AICI – Răsturnare de situație, Andra a recunoscut tot ce s-a întâmplat: Vreau să-l menajez din dragoste… Reacția lui Cătălin Măruță te lasă fără cuvinte…

Cântărețul a avut nevoie de manevre medicale de stabilizare, fiind suspect de accident vascular cerebral, dar va fi supus unor teste clinice amănunţite pentru stabilirea exactă a diagnosticului.

CLICK AICI – Veste TRISTĂ pentru toți românii: Din păcate este vorba de îndrăgitul artist…

De asemenea, Alexandru Jula a avut un alt episod medical complicat şi în anul 2017, însă din fericire a trecut cu bine peste criza cardiacă.

CLICK AICI – Totul despre căsătoria Ginei Pistol cu Smiley: Consider că în viață nimic nu e întâmplător!

Piesa cea mai cunoscută a lui Alexandru Jula este „Soţia prietenului meu”, pe care dictatorul Nicolae Ceauşescu i-a cerut în mai multe rânduri să i-o cânte în cadrul unor petreceri private.

CLICK AICI – Traian Băsescu, anunț ȘOC: Există mandatul de ARESTARE …