Am avut întâlniri secrete cu SRI, SIE, BNR: Victor Ponta dă cărțile pe față: Marian Vanghelie e un bufon, cu George Maior eram în relații apropiate, pe Florian Coldea nu îl cunoșteam (VIDEO)

Am avut întâlniri secrete cu SRI, SIE, BNR: Victor Ponta dă cărțile pe față: Marian Vanghelie e un bufon, cu George Maior eram în relații apropiate, pe Florian Coldea nu îl cunoșteam (VIDEO)

Prezent în emisiunea Nadiei Ciurlin de pe B1TV, Victor Ponta a vorbit deschis despre dezvăluirile făcute de Dan Andronic privind întâlniri secrete între cele mai importante persoane din instituțiile din România.

"Am fost la tenis cu domnul Dragnea și cu alți oameni. (…) Nu o să povestesc niciodată decât dacă sunt obligat de declarațiile mincinoase ale altora întâlnirile private nici cu oameni politici nici cu jurnaliști. Discuții politice evident că nu sunt, nu pot să spun că mă văd cu cineva și să spun că noi nu vorbim decât despre Barcelona- Real Madrid, dar deciziile le-am luat eu și mi le asum. (…)

Eu am încercat ca prim-ministru, ca să fiu un prim-ministru eficient, să discut cu absolut toată lumea, să am cât mai multe informații ca să iau decizii corecte. M-am văzut de foarte multe ori, nu o să vă dau detalii, cu conducerea BNR, cu SRI, cu SIE, cu toate serviciile, cu toate structuriile, cu Curtea de Conturi, cu domnul Văcăroiu și cu ceilalți. M-am văzut în întâlniri private. Și cu domnul Băsescu m-aș fi văzut dacă aș fi avut încredere în el", a precizat fostul premier.

Tot în cadrul emisiunii, Victor Ponta a vorbit și despre relațiile pe care le-a avut cu diverși oameni politici și șefi de instuții importante, Despre fostul vicepremier Gabriel Oprea afirmând că îi este prieten în continuare, dar în 2009 erau certați, iar despre fostul șef al SRI, George Maior, afirmând că se aflau în acel moment în relații apropriate.

În schimb, Victor Ponta s-a dezlănțuit la adresa la adresa fostului primar PSD la Sectorul 5, Marian Vanghelie, pe care l-a numit un bufon și despre care a afirmat că nu vrea să îi comenteze afirmațiile.

"Vanghelie e un bufon. (…) Nu poți să te cerți cu bufonul, nici să îl bați că te pui la mintea lui. Treaba lui ce zice Vanghelie. M-a deranjat acea nesimțire și măgărie cu cum l-am băgat eu pe Adrian Năstase la pușcărie. În continuare Adrian Năstase este omul care m-a adus în politică, un model politic și un om pe care îl respectă și căruia i-am vrut mereu numai binele și el mi-a vrut numai binele", a acuzat Victor Ponta.

Am avut întâlniri secrete cu SRI, SIE, BNR: Victor Ponta dă cărțile pe față: Marian Vanghelie e un bufon, cu George Maior eram în relații apropiate, pe Florian Coldea nu îl cunoșteam

#DIRECT_ONE_gtelhd#