Amenințare cu bombă la o secție de Poliție din Ploiești. Autorul apelului, identificat

Amenințare cu bombă la o secție de Poliție din Ploiești. Autorul apelului, identificat
Foto simbol: Pixabay

O secție de poliție din Ploiești a fost vizată sâmbătă seară de o amenințare cu bomă, astfel că incinta a fost evacuată, iar zona a fost asigurată, însă în cele din urmă verificările efectuate de oamenii legii au scos la iveală că a fost vorba despre o amenințare falsă, informează Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, potrivit Agerpres.

Ploiești: Amenințare falsă cu bombă la o secție de Poliție

IPJ Prahova a precizat că, în jurul orei 21, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost informați de către o persoană anonimă că la o secție din oraș ar urma să explodeze o bombă.

„În baza sesizării s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, evacuând persoanele aflate în incinta unităţii şi asigurând zona. La acest moment s-a identificat apelantul, fiind efectuate verificări în vederea depistării acestuia şi luării măsurilor legale ce se impun”, spun reprezentanții IPJ Prahova.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că a fost vorba despre o amenințare falsă.

Apelantul ar fi un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Ploiești, care este vizat într-un dosar penal ce se află chiar la secția vizată de amenințare, Secția 2 de Poliție, susțin surse judiciare pentru Agerpres. Individul respectiv ar fi mers sâmbătă seară la concubina sa, în comuna Vitioarei, ar fi consumat băuturi alcoolice și s-ar fi certat cu femeia, după care a plecat și cel mai probabil ulterior ar fi apelat serviciul unic de urgență 112.

Urmăriți B1TV.ro și pe