ANM: -23 de grade, temperatura resimțită miercuri în Capitală. Stratul de zăpadă va depăși 30 de centimetri (VIDEO)

ANM: -23 de grade, temperatura resimțită miercuri în Capitală. Stratul de zăpadă va depăși 30 de centimetri (VIDEO)

Stratul de zăpadă depus în Capitală va ajunge la 35 de centimetri, iar temperaturile resimțile vor coborî chiar până la -23 de grade, anunță ANM. În acest condiții, Primăria Capitalei a anunțat că școlile de stat vor fi închise toată săptămâna.

”Capitala se află până la ora 18.00sub incidența unui cod galben. Va continua să ningă și se vor mai depune 3 centimetri de zăpadă peste stratul deja existent. Vântul va diminua treptat în intensitate, dar mai ales la orele amiezii va exista încă posibilitatea de transport și viscolire a ninsorii, ceea ce se și întâmplă”, a explicat meteorologul Gabriela Băncilă.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Aceasta a mai declarat că, pe parcurul nopții și în ziua de miercuri, se menține codul portocaliu de ger. În plus, ANM a emis încă un cod galben pentru zona Capitalei, de la ora 23.00, până miercuri la ora 23.00. Codul galben vizează ninsorile abundente, asociate cu intenificările vântului.

Astfel, va continua să ningă în București, iar miercuri seară stratul de zăpadă va măsura între 20 și 35 de centimetri.

Termometrele vor arăta miercuri -14/-15 grade dimineață și circa -7 grade la amiază. Totuși, temperatura resimțită va fi de -15/ -20 de grade, temporar chiar și -23 de grade Celsius.

Urmăriți B1TV.ro și pe