ANM, prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea vineri în Capitală

ANM, prognoză specială pentru București. Cum va fi vremea vineri în Capitală
Foto: Pixabay

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru București, valabilă între 16 septembrie, ora 19, și 18 septembrie, ora 10. Potrivit ANM, cerul va fi variabil, cu înnorări vineri spre seară și noaptea, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

ANM, prognoză specială pentru București în intervalul 16 septembrie, ora 19, și 18 septembrie, ora 10:

Cerul va fi variabil, cu înnorări vineri (17 septembrie) spre seară și noaptea, când va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile minime vor fi de 15… 17 grade, ușor mai scăzute în zona preorășenească. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade. Administrația Națională de Meteorologie va actualiza informații meteorologie, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice.

anm prognoza speciala bucuresti
Foto: ANM
Ultima oră
20:08 - Simona Halep, declarații tari după meciul care i-a făcut pe comentatorii străini să strige „ăsta e ritmul Halep”. Ce a spus despre victoria cu Gabriela Ruse de la Transylvania Open (VIDEO)
19:58 - Cum a fost cerută de soție Anda Adam. Un gest de milioane
19:47 - Comisia Europeană ia în calcul să ofere despăgubiri pentru victimele serurilor anti-COVID. Mii de decese au fost confirmate. 75.000 de probleme neurologice de la Pfizer
19:45 - Alin Nica: Dominic Fritz n-a făcut nicio provizie ca să asigure aprovizionarea cu cărbune și gaz pentru iarnă. Îi este frică de presă și de oamenii din Timișoara / Sunat la „Bună, România!”, edilul nu a răspuns (VIDEO)
19:31 - Deputata Anamaria Gavrilă a făcut scandal la Înmatriculări. Nu i s-a permis accesul pentru că nu are certificatul verde. Reacția oamenilor: „Chemaţi, bă, mascaţii să o ia de aici!” (VIDEO)
19:26 - Ce este „Singura casă”, show-ul pe care Pro TV îl difuzează în noaptea de Halloween
19:19 - Ministerul Muncii: Viitoarea lege a pensiilor nu prevede majorarea vârstei de pensionare. Stagiul complet de cotizare va rămâne neschimbat
18:56 - WhatsApp nu va mai funcționa pe milioane de telefoane, de la 1 noiembrie. Lista dispozitivelor afectate
18:52 - Republica Moldova primește 60 de milioane de euro de la UE pentru gestionarea crizei de aprovizionare cu gaze naturale. Deficitul a determinat Chișinăul să declare stare de urgență
18:45 - Un jurat, la un pas de a renunța la emisiunea „Românii au talent”