Antena 1, eşec după eşec în audienţe faţă de Pro TV: Hell’s Kitchen, depășită cu mult de Mastechef (VIDEO)

Antena 1, eşec după eşec în audienţe faţă de Pro TV: Hell's Kitchen, depășită cu mult de Mastechef (VIDEO)
Foto: paginademedia.ro

Antena 1, eşec după eşec în audienţe faţă de Pro TV. MasterChef, emisiunea culinară de la Pro TV, își păstrează prima poziția în topul audiențelor de luni seară, în timp ce Hell’s Kitchen coboară pe locul patru.

În ciuda investiţiilor costisitoare şi a racolării de vedete chiar de la trustul rival, postul familiei Voiculescu rămâne mult în urma celor de la Pro TV.

Emisiunea culinară Iadul bucătarilor de pe Antena 1 a fost depășit la capitolul audienţe şi de emisiunile de ştiri difuzate de colegii lor de la Antena 3.

Producţia a înregistrat o înfrângere usturătoare în fața programului similar de pe Pro TV Master Chef. Show-ul de pe Pro TV a fost urmărit în fiecare minut de aproape 1,6 milioane de români din întreaga țară.

Master Chef s-a aflat astfel pe primul loc în preferinţele telespectatorilor cu o audiență de 8,4 puncte de rating și o cotă de piață de 16,8% la nivel naţional.

Locul al doilea a fost adjudecat de Kanal D cu serialul turcesc Trădarea, urmărit de peste 1,2 milioane de telespectatori.

Hell`s Kitchen s-a aflat pe locul patru, fiind depăşită chiar şi de programele de ştiri ale colegilor de la Antena 3. Producţia de la Antena 1, Iadul Bucătarilor a strâns doar 700.000 de telespectatori în faţa ecranului obţinând doar 3,7 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 7,3%.

Pe publicul urban, clasamentul a fost neschimbat. Pro TV a avut 7,5 puncte de rating şi cotă de piaţă de 14,7%, față de Antena 1 situată tot pe locul 4 care a înregistrat 4,3 puncte de rating şi cotă de piaţă de 8,5%.