Atac armat în Rusia. Un bărbat a împușcat mortal trei trecători lângă un centru comercial și s-a sinucis (VIDEO)

Atac armat în Rusia. Un bărbat a împușcat mortal trei trecători lângă un centru comercial și s-a sinucis (VIDEO)
Foto captură video

Un bărbat a împușcat mortal trei persoane într-un atac armat pe străzile din Krîmsk, în regiunea Krasnodar din Rusia.

S-a sinucis după ce a omorât trei oameni

Bărbatul a ieșit cu o pușcă cu țeavă lungă acoperită de un prosop, în apropierea centrului comercial Slavianski, și a început să împuște trecătorii. După ce a luat viața a trei persoane, bărbatul s-a sinucis.
„Un bărbat neidentificat a deschis focul în apropierea centrului comercial Slavianski din Krîmsk. Procurorul interdistrictual din Crimeea s-a deplasat la fața locului, a fost organizată o inspecție, se stabilesc motivele incidentului”, a anunțat biroul procurorului din Teritoriul Krasnodar.

Cauza ar fi pierderea unui proces în fața fostei soții

Potrivit publicației ruse Mash, atacatorul este Vladimir Zhirov și ar fi comis crima după ce a pierdut un proces pentru un apartament. Bărbatul ar fi pierdut apartamentul, pe care fosta soție l-ar fi cumpărat din bani lui înainte de divorț, pentru fiul lor. După separare, Vladimir ar fi solicitat restituirea apartamentului iar procesul, care a durat trei ani, s-ar fi terminat astăzi cu o hotărâre în defavoarea lui. Imediat după proces, bărbatul ar fi început să își amenințe fosta soție. Soția, speriată de bărbat, a fugit în centrul comercial și a cerut ajutor. Un bărbat, care apare și în filmare, a hotărât să o ajute pe femeie iar bărbatul l-a împușcat. După ororile comise, Vladimir s-a dus să-și vadă copilul pentru ultima dată și s-a împușcat acolo.

Urmăriți B1TV.ro și pe