Avocatul Elenei Udrea: Miercuri vom depune la Înalta Curte un apel care va fi pe viață și pe moarte (VIDEO)

Avocatul Elenei Udrea: Miercuri vom depune la Înalta Curte un apel care va fi pe viață și pe moarte (VIDEO)
Foto: asapteadimensiune.ro

Alexandru Chiciu, avocatul Elenei Udrea, a declarat, într-o intervenție pentru B1 TV, că nu există nicio probă la dosar care să demonstreze că banii au ajuns la aceasta.

Chiciu a mai susținut că miercuri va depune la Înalta Curte un apel care, conform spuselor chiar ale Elenei Udrea, va fi ”un apel pe viață și pe moarte”.

”Nu există niciun fel de probă directă sau indirectă că banii au ajuns la Elena Udrea. Există o singură declarație a unei persoane, care a fost condamnată la patru ani cu suspendare acum, singura care o indică pe Udrea ca beneficiară a banilor. Atât!”, a declarat avocatul Elenei Udrea.

Acesta a remarcat că soluția în dosarul ”Gala Bute” a fost dată într-un context în care se discută despre abuzul în serviciu chiar și în Piață și când existăo foarte mare așteptare în rândul opiniei publice vizavi de o persoană care a stat în arest 72 de zile.

Avocatul Elenei Udrea: Miercuri vom depune la Înalta Curte un apel pe viață și pe moarte

#DIRECT_ONE_qgtdhe#

Elena Udrea a primit 6 ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”. Ștefan Lungu, fostul consilier, a primit un an și șase luni cu suspendare, pentru complicitate la luare și dare de mită. Topoliceanu, fosta șefă a CNI, a primit trei ani cu suspendare, pentru luare de mită. Gheorghe Nastasia a primit trei ani cu suspendare. Tudor Breazu a primit trei ani cu executare, pentru complicitate la luare de mită. Asemena lui Udrea, Breazu nu-și recunoscuse vina în timpul procesului.Rudel Obreja a primit cinci ani cu executare. Fostul Ministru al Economiei, Ion Ariton, a fost achitat.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“