B1 TV va difuza duminică, de la ora 16.00, documentarul „Ascensiunea lui Zelenski”, în premieră în România

B1 TV va difuza duminică, de la ora 16.00, documentarul Ascensiunea lui Zelenski, în premieră în România
Sursă foto: Hepta - Abaca Press / ABACA

Postul B1 TV va difuza duminică, ora 16:00, documentarul „Ascensiunea lui Zelenski”, în premieră în România. Documentarul este un portret al președintelui Ucrainei, din copilărie și până în prezent.

În film se face referire și la perioada în care Volodimir Zelenski era un simplu comediant și, mai apoi, actor. Cariera TV a lui Zelenski l-a făcut să fie extrem de popular nu doar în Ucraina, ci și în Rusia.

Un serial TV l-a propulsat ca preşedinte

Serialul TV în care juca rolul de președinte al Ucrainei l-a propulsat spre cursa electorală pe care, spre surprinderea multora, a câștigat-o detașat, cu 73%.

De asemenea, în acest documentar se pune accentul și pe rolul social media atât în timpul campaniei electorale, cât și în timpul conflictului cu Rusia. Volodimir Zelenski a folosit eficient acest canal de comunicare pentru a mobiliza ucrainenii, dar și pentru a transmite mesaje către comunitatea internațională.

Filmul a fost produs la mijlocul lunii martie 2022 și cuprinde și o analiză a actualului război lansat de Rusia împotriva Ucrainei. Duminică, ora 16:00, „Ascensiunea lui Zelenski”, pe B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:23 - S-a enervat Hulk. Actorul Mark Ruffalo, după decizia Curții Supreme din SUA privind avortul: „Separarea dintre stat și biserică a fost distrusă. Trebuie să luptăm” / Barack Obama îndeamnă la proteste
00:00 - Liderii UE avertizează: Europa ar putea rămâne fără gaze în sezonul rece
23:43 - Ciucă, într-o „situație extrem de nefericită” pentru că nu a lămurit acuzațiile de plagiat, iar judecătorul care l-a ”salvat” se pensionează. Emilian Isăilă: Din perspectivă etică și morală, lucrurile nu s-au rezolvat (VIDEO)
23:39 - Cristina Ich vorbește deschis despre relația cu fiul lui Victor Pițurcă: „A fost o perioadă în care efectiv îmi venea să fug de acasă”
23:18 - Sebastian Dobrincu, pierderi mari în afaceri. Ce se întâmplă cu averea tânărului milionar
23:04 - Capră – eroină în Ucraina: a declanșat mai multe grenade și a rănit aproximativ 40 de soldați ruși
22:55 - Una dintre marile țepe de pe litoralul românesc. Metoda cunoscătorilor pentru a nu se lăsa păcăliți
22:52 - Cristian Popescu Piedone va primi o sumă imensă de bani de la Direcția Națională Anticorupție
22:38 - Diplomația rusă – reacții contradictorii la decizia Consiliului European de a acorda Republicii Moldova și Ucrainei statut de candidat la aderarea la UE
22:26 - Aurescu, după ce R.Moldova a devenit candidat pentru aderarea la UE: „Se datorează în foarte bună măsură și eforturilor României, mai ales ale președintelui” / Cum a contribuit România la noul Concept Strategic al NATO (VIDEO)