Baia Mare: Candidatul USL a câştigat alegerile pentru postul de primar

Baia Mare: Candidatul USL a câştigat alegerile pentru postul de primar

Candidatul Uniunii Social Liberale, Cătălin Cherecheş, a câştigat alegerile pentru fotoliul de primar din Baia Mare, adunând 51,66% din voturi, în primul tur, informează site-ul ziarmm.ro.

Pe locul doi, cu 24,34% din voturi, se situează independentul Mircea Dolha, iar candidatul Partidului Democrat Liberal, Mihai Pătraşcu, a fost votat de 13% dintre alegători.

Prezenţa la alegeri a fost foarte scăzută, întrucât doar un sfert dintre alegători  s-au prezentat la urne. Staff-ul de campanie al candidatului Mircea Dolha ar fi oferit oamenilor bonuri valorice de 20 de lei, cu care să cumpere produse de carmangerie de la magazinele deţinute de familia cumnatei acestuia.

Redactorul şef al site-ului a fost agresat fizic şi verbal de cumnata candidatului Mircea Dolha, în timp ce intervieva oamenii aflaţi la coada din faţa magazinului.

După câteva ore de la incident, a fost depusă o plângere penală la poliţie. Candidatul independent Mircea Dolha a recunoscut că femeia implicată în incident, este cumnata sa şi proprietara centrului comercial.

Alegeri cu peripeţii la Baia Mare

Ultima oră
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)
22:13 - Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
21:56 - Dan Vîlceanu, despre demiterea unor USR-iști din consiliile de administrație: Au folosit aceste companii să-și pună oamenii acolo? Nu am întrebat care sunt USR-iști. Trebuie să îți asumi reforme
21:41 - Comisia Europeană va achiziționa un tratament anti-COVID cu anticorpi monoclonali
21:40 - Ludovic Orban, după ce Florin Cîțu a cerut o anchetă la Ministerul Sănătății: Parțial îi dau dreptate, dar este și responsabilitatea premierului când un domeniu atât de important nu funcționează la parametri
21:12 - Nicușor Dan organizează miercuri o primă informare publică despre proiectul trenului metropolitan
20:49 - Cseke Attila: Ministerul Sănătății a finalizat o achiziție publică pentru 10.600 de flacoane de Tocilizumab / Medicamentul este folosit pentru tratarea formelor grave de COVID-19
20:44 - Dacian Cioloș: Cîțu nu mai are cum să conducă un guvern în care să fie și USR – PLUS
20:28 - Beatrice Mahler: Secția de Terapie Intensivă de la Institutul Marius Nasta e plină de câteva săptămâni. Presiunea și dificultatea cazurilor cresc de la o zi la alta (VIDEO)